Erdoðan'dan çark: 'Aþý hizmetlerini de diðer ülkeler gibi ücretsiz olarak veriyoruz' .
Erdoðan'dan çark: 'Aþý hizmetlerini de diðer ülkeler gibi ücretsiz olarak veriyoruz' .
Erdoðan: Þu anda Avrupa’da benzinin ve motorinin hem en ucuz olduðu hem de en az vergilendirildiði ülke biziz. Eskiden arabalarýnýn depolarýný doldurup öyle sýnýrlarýmýzdan içeri girerlerdi, þimdi iþ tersine döndü depolarý fulleyip sýnýr dýþýna çýkýyorlar.
Senatör Cató
@senatorkato
·
6d
Konunun benzin fiyatýyla deðil de kur ile alakalý olabilir mi? Sadece soruyorum.
Raffaella Carra vefat etmiþ...Ruhu þad olsun...Her þey silikleþiyor.
Bu ne þimdi? Artýk bir þey anlamýyorum.Ahmet Maranki
@maranki
ÖNEMLÝ HABER AÞILILAR KAN VEREMÝYORSUNUZ.Çift ünlem iþareti
Aþýlanmýþ insanlar kan baðýþý yapamazlar, çünkü aþý doðal antikorlarýný tamamen yok eder. yoksa aþýlananlarda mikrop olduðundan dolayý mý?Ne dersiniz aþýlýdan uzak duralým mý hani mikroplu ya
#Haddinibilbuzdaðý https://twitter.com/CemilCan5834/sta...60316160/video
Rafaellaya çok üzüldüm keþke reisimizi onun öðütlerini dinliyip aþýsýný olaydý
Lev tolstoy ilginç bi kiþilik lev yani Aslan leon yahudi ismi adam rus milliyetçisi donarak ölüyo raskolnikof katil zaten kendi
Ayýkla pirincin taþýný
Þey e de Çin omuz atmýþtýr abisi rus Çektir bakam bi þunlara demiþtir yoksa çinlide o cesaret ne gezer Gezer terlikleri
Serpil Özkan
@SerpilOzkan99
·
4s
BAKIN ÞUNU BÝR DAHA NET YAZIYORUM :
-- GRAPHENE 'NÝ VÜCUDUNA ALAN HERKES AMA HERKES 2- 4 YIL ÝÇÝNDE ÖLECEK !
-- Bir gramý bir futbol sahasýna kadar canlý bir organizma gibi çoðalma kabiliyetine sahip !
-- Dünya þu an ceset toplama merkezleri inþaatlarýna ihale açýyor!
Önemli haber...#SONDAKÝKA
Cumhurbaþkaný Erdoðan:
FETÖ’nün Orta Asya sorumlusu Orhan Ýnandý, MÝT operasyonuyla Türkiye’ye getirildi.
Yer Ýmleri