hacim yok...milletin tatile gitmesiyle birleþince; yer çekimi etkisini gösteriyor.Okullarýn açýlmasýna yakýn hacim artar.
2 ay içinde orta vadeli alým için güzel noktalar olabileceðini düþünüyorum..
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
aðustos vade usd/try short açtým 8.81
haziran vade 8.59 maliyetli 2.tur shortlar 8.67 eþleþmiþ, 8 kuruþ zarar yazdýrmýþtý..
enflasyon yükselmiþ diye duydum, gittim shortladým dolarý, allah affetsin
kimisi diyor ki, üfe yüzde 40, efendim bu eninde sonunda tüfe yansýr
öyle bi þey yok, üreticinin ürettiðinin yarýdan fazlasý ihracata gidiyor, yurtiçi ekonomisine dahil olmuyor, o yüzden birebir yansýma olamaz.. üfe doðasu gereði döviz kurlarýna baðýmlý, kur yükseldiði için üfe yükseliyor.. tüfede de en büyük etken döviz kuru ama üfe kadar deðil.. üfe yansýyacak diye boþ yapmayýn, rica ediyorum
Bu konu açýldýðýnda konu hakkýnda yetkin bir ortak arkadaþýmýz Bence diye söze baþlayan arkadaþa SENÝN TÝTRÝN NE KÝ FÝKRÝNÝN NE ÖNEMÝ OLSUN demiþti
Herkes aþýlanabilse virüs yeni mutasyon geçirmeyeceði için kontrolü daha kolay olur tabii bu kiþisel tercih•
Ama discount marketten çið köfte alýp yiyenlerin aþýnýn içeriðini sorgulamasý enteresan•
Yer Ýmleri