sizce bizim borsada deðerli metallerde en iyi yatýrým fonu qnb finansbankýn mý
gmstrf
gldtrf
bunlarýn dýþýnda öneriniz var mý?
sizce bizim borsada deðerli metallerde en iyi yatýrým fonu qnb finansbankýn mý
gmstrf
gldtrf
bunlarýn dýþýnda öneriniz var mý?
bugün biraz yatay takýlýrsa gayet iyi olacak.. tepeden 50 puan düþtü.. vade sonu yaklaþtý.. geçiþleri yapmaya baþlamak için þartlar oluþuyor..tahmin ettiðim yerden dönüþ oldu, 1550-1600 bandý..kalan günlerde tekrar depar yaparak geçmesi zor bir ihtimal, ama dunyada her þey oluyor tabii..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
qnb bu fonlarda öncü.. daha önce mesela iþ yatýrým fonlarý da vardý mesela endeks30 replike etmek için ama havlu attý.. þimdi hacimleri kontrol ettim ama saat 10:00 olmadýðý için göremedim: hacimlere bakarak en popüler (likit) hangisi görülebilir..tahmin ediyorum qnb olacaktýr, ben qnb fonlarýndan djist ve usdtrf kullanmýþlýðým var.. diðer alternatif hala iþlem görüyorsa ziraat, onlarýn hacimleri nasýl bilmiyorum birazdan belli olur..spread ler de önemli.. benim hatýrladýðým qnb spreadleri çok kötü deðildi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
30 günlük ortalama hacim ekledim byf lerde..en sað sütun.
Þuan olan bir düzeltme mi
bir düþüþ mü
Daha önce burada baylaþdýðým
para giriþ istatikleri
kendi tablom
düþüþte mal satýlmadýðý
aksine büyüklerin mal aldýðý görülmekte
yaný o istatikler doðru olursa
yukarý hareket baþlayýnca
bankalar ve x30 baþta olmak üzere
bu sefer endeks bazýnda sert hareket gelmesi lazým
bakalým, izleyeylim