Bademler bayram öncesi sert satarsa 20 temmuzda kýbrýsýn dumaný tütecek demektir...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Çeþme otoban full.
Araba modelleri, ortalama 2_3 senelik..
Bu zenginlik, þatafat inanýlmaz..
Çeþme Ilýca sahil'de, kýz kahve söyledi
GETÝR 'den.. 9 dakika sonra geldi. Yanýmýza
Kadar getirdi.. Teknoloji muazzam..
Hepsiburada, abd halka arzýndan
700 milyon usd, kasasýna girmiþ..
Geçen sene 40 milyon TL zarar etmesine raðmen.. Baþarýlý iþler..
Sonra Sýðacýk' a döndük..
Yeni bir aprtm gördük.. Fiyat sordum..
925.000 TL... 68m2, küçücük Bi daire...
9 daireden 5'i satýlmýþ...
Garip bir ülkeyiz..
Zengin miyiz? Neyiz? Her hafta duruma göre
Kararým deðiþiyor.. [emoji846]
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim borsadaki durum turkiye'de yýllardýr var. Herkes birbirine alýp satýyor. Yabancý yatýrýmcýlarýmýz sagolsunlar gurbetçiler. Vatandasýn boþ zamanýnda hobisi btc ve sahibinden olmuþ. Millet alsattan, enflasyondan o kadar mutlu ki damardan almýþ gibi huzur içinde aðbi mondeo 1 milyon olmuþ yea diyip zevke geliyor. Taze bir para yok malesef. Bu emlak ve araba çýlgýnlýðý patlayacak bir yerde.
Þu an hasta ne isterse yiyip içiyor. Ölümden önce iyileþen hasta gibiyiz. Fiþimizi FED çekecek.
Forumu okudukça nasýl gerçek hayattan uzak olunduðu anlaþýlýyor.
Münih De 1+1 ev 1 milyon Euro..
Türkiye de 29.000 €
Türkiye dünyada en ucuz emlak piyasasindan birisi. Ne fiyat düþüþü yahu.
50,000 dolara köpek kulübesi alýrsýnýz Avrupa da..
Araba fiyatlarý ise ÖTV den dolayý bu þekilde. Baþka birþey deðil atomu parcalamiyoruz..
2010 ve 2015 arasý sermayeyi yapan isi gücü býrakýp müteahhitlik yapýyordu. Þimdi de herkes birbirine ev araba arsa alýp satmaya baþladý. Adam 25- 30 fk'ya 10 yýllýk daire satýyor. 10 yýl kredi çekilince 10 yýl sonunda 20 yaþýnda dairen oluyor (bir de istanbulda yarýn bile olabilecek 7 ve uzerinde deprem beklenirken). Veya yýlda durdugu yerde en az 5 bin lira gideri olan araba icin yýllarýný verebilen ve yatýrým gözüyle bakan insanlar var. 3 f/k'lý sahol veya 0.3 pd/dd'li thy varken parayý borsaya parkedip temettüsünü sermayeye ilave etmek daha mantýklý geliyor.
Yer Ýmleri