bir ülkeye güvenin resmini çizeceðim size.....
bakýn amerikada iþlem gören telekom firmalarýnýn fiyat kazanca göre sýralamasý...
ucuzluk herþey demek deðildir...
ülkeye güven en önemli unsurdur...
senin 7 fk lý tcell i adam almýyor gidip 13-15 fk lý baþka ülkelerin þirketlerini alýyor...
niye........?????
![]()
1100...
https://youtu.be/jNe8Khm5Jzo
Dikkatimi çekti,ne tesadüf burada da 1100...
Ýlkokul mezunu...Düþük eðitim...
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
Ben 50 tane adam bulurum inwestte komedi senaryosu yazabilecek millet çatlayincaya kadar güler. Ama milletin gülecek dermaný var mý bilmiyorum.
faiz kararý yarýn.. çarþamba.. turizm iyi gelecek beklentisiyle esas indirimlerin (sonbahar dönemi) ýsýnma turlarý kapsamýnda 100-150 baz puan indirme ihtimalleri var tepkileri ölçmek için..ama bence pas geçecekler..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bayramdan sonra ralli olacakmýþ ondan satýyorlarmýþ laaannn býraakkkk þelale olmasýn o ehheeeee heeeyyyyy![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Alýyor ama fiyatlarý bir þekilde robotla veya ne iþe nasýl bir piyasa kaos kumpas mekanizmasý varsa kerizleri yolmak için düþürüyorlar. Evet bence durum budur. Ekran da oluþan grafik fiyatlama kerizleri yolmak üzerine kurulu bence. Nasýl neden kim yol veriyor buna gerçekten hiçbir bilgim yok. Ýzahý yok. Þirketler 5 milyar kar ediyor geliyorsun grafiðe seansa hergun robot veriyor alýyor nasil böyle bir þey olur gerçekten saçmalýk kerizleri koparmaya yönelik devam eden bir hadise.
Yatýrýmcý için ekrandaki grafik fiyat robotlarýn sarlatanliklari önemli deðil. Orasida ayrý.. malýn eder belli dünya çapýndaki deðerleme dediðiniz gibi..
Yer Ýmleri