Habertürk tv.de aþý ve aþý karþýtlýðý konusu yayýnda.
Habertürk tv.de aþý ve aþý karþýtlýðý konusu yayýnda.
Bu tam olarak böyle deðil. Abd de yaþayan çok arkadaþ var son dönemde baya sikayetciler, enflasyon orada da komik þekilde düþük gösteriliyor. Tabi bizle kýyas etmeyin biz master onlar çýrak
Maaþlar da artacak. Her þey artacak bahsedilen 80 ler ( bizde de 90 lar) geri gelecek. Çünkü kartlarýn tekrar karýlmasý lazým çok büyük bir Servet donuk hale düþtü çok zengin olup hiç bir þey yapmak istemeyen ciddi bir kitle var tarihsel olarak bunlarýn elinden malý çekip almanýn yolu enflasyon olmuþtur. Yine enflasyon olacak muhtemelen.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mesajý görmemiþim. Þimdi farkettim. Bir daha FDow ile ilgili yazmayacaðým demiþtim ama cevap hakký doðmuþ.
Yorumlarým köþeli deðil düzdür. Nettir. FDow 35000 üzerinde mutlaka zirve yapacaktýr, bu olmazsa olmaz koþuldur demiþtim, yeni zirve yaptý. Þu anda 5.3.3.5.3.1 yapan FDow 33600 ü (en olumsuz þartlarda 33260 ý) aþaðý kýrmayacak þekilde 5.3.3.5.3.2 realizasyonu yaptýktan sonra tekrar yukarý yönlenip yeni zirvelere gidecektir. Takip edip olup olmadýðýna bakarsýnýz. Ayrýca FSPX ve Nasda.q'ta da çok sayýda yeni zirve göreceðinizi rahatlýkla söyleyebilirim.
Bundan daha da düz yazamam.
Umarým cevap gelmez, gelse de farketmez, bir daha FDow ile ilgili kesinlikle tek yazý yazmayacaðým.
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bir miktar enflasyonun kontrollü bir bicimde yaratilmasi bir iktisat politikasi aracidir. ekonomiyi az isitmak bazi donemler faydali olabilir.
ama enflasyon bir kere kontrolden cikarsa dusus surecini yonetmek cok zor bir iþtir. kroniklesen enflasyona sert politikalar uygulamadan cozum uretmenin imkani yoktur.
abd mevcut surecte, buyuk miktarda parasal genisleme ile.bir miktar enflasyona kontrollu izin vermekle birlikte , politikacilarin ve is cevrelerinin baskisi ile bu kontrolu kaybetmek uzere. hatta bana gore kaybetti.
bu surecin en sonu belli ! uzatmaya gerek yok. mudahale er ya da gec gelecek , bu kesin ! bu kesinde ? benim en merak.ettigim konu daha once de soyledigim gibi 3. dunyada neler olacak ? Turkiye, Brezilya, Arjantin, Rusya vb. yýðýnla ülke.
Tarihte gorulmemis buyuk bir borc balonu var ? Varlik fiyatlari inanilmaz yukselmis durumda, bir taraftan da sismis olan balona surekli ufleyen bir mekanizma var. Bu isin sonu ciddi tatsiz o kesin !
ama surecin sonu sadece balonun patlamasi ve dunyadanin buyuk bir iktisadi problem ile karsi karsiya mi kalmasi seklinde cereyan edecek ?
yoksa bu para duzeninin bir degisimi ile mi sonuclanacak ?
ya da iktisadi problemler dunya da askeri bir dengesizlige mi yol acacak ? bunu gorecegiz.
insallah sadece birinci secenekteki durum ile problemleri cozme noktasinda olabiliriz.
yoksa para ile cikti (uretim) arasindaki makul iliski kopma noktasina dogru ilerliyor. Konu ne zaman artik ilerleyemez hale gelecek 1 mi 2 mi 3 yil mi bekleyip gorecegiz.
https://www.aydinlik.com.tr/haber/am...nligina-251727
baþka bir gerçek
Türkiye iktidar deðiþikliðine giderken her þey mubah deðildir
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
200 günlük ho bist 100 de 1401 ,bist 30 da 1503 de ...Altýna yerleþti ikisinde de. Dow uzaya da çýksa pek üstüne çýkacak görüntüsü yok ,görüntü yüksek ihtimal 1243*1300 ARASINDA taban oluþumu yapacak .........ytd
yarýn çok volatil bir gün olacak gibi.
x30 aþýrý satým, yurtdýþý aþýrý alým bölgelerine geldi. yurtdýþý hafif artýda olursa biraz tepki gelebilir.
en iyisi bazen sadece izlemek oluyor.
audentes Fortuna iuvat
Yer Ýmleri