hacimsiz yükseliþ. düþündürücü
hacimsiz yükseliþ. düþündürücü
Ne mübarek bir insandý o...
Öyle,Arþimet gibi cýrýlcýplak,dal daþgak sokaða fýrlayýp,galdurma þeyini 'buldum buldum' diye þýmarmadý...
O mübarek insan,oturdu elma aðacýnýn altýna efendi efendi AYULUÐUN KÝTABINI yazdý...
Topraðý bol olsun,ýþýklarda uyusun mübarek insan...
Bak hatýralarým depreþti aðlamaklý oldum..![]()
Yazdýklarým þahsi fikrimdir,yatýrým tavsiyesi içermez.Baþkalarýnýn fikirlerine göre yatýrým yaparsanýz zarar edebilirsiniz.
yurtdýþý çok bozmazsa newton dayý cumadan önce gelmez. o güne kadar vadeli 1500'e yaklaþýrsa aþaðý güzel marj oluþur.
formasyon hamile boða diye baþladý, yutan boðaya dönüþtü bile.![]()
ordan tenger menger yuvarla aþþþaaaa doðru olmuþ elmalarý.![]()
audentes Fortuna iuvat
Bu grafiðe bakarak elimdeki yüklü SAHOL long kontratlarý bozdum. Pay longlar duruyor halen ama ciddi kârdan oldum. Evet gerçekten endeks düþüþ kanalýnda ama hisseler hiç umulmadýk þekilde ayrýþabiliyor. Endeks pozisyonun yoksa hiç bakmamak daha iyi sanki endeksin durumuna.
Newton sevdiðimiz bir abimizdi adabý giyinmeyi iyi bilirdi mesela ben bilmem. Çok gülerdi, ben gülmem. Newton sevdiðimiz bir abimizdi ama parayý bir garip bolusurdu. Ne kadar para varsa hepsi onun cebinegirerdi. Bizde para ortaya konur, herkes ihtiyacý kadar alýr.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri