Endeks 100 euro bazlý nisan ayýndan beri oluþan düþen kanalýn önemli bir direncine yaklaþýyor...
Youtube Teknik Analiz Kanalý -> @hisse.analiz
Cons abla öbür köyden yine sallýyormuþ bana
diyorki caf caflý cons bayramdan önce neden yazmamýþým
yav bu salaðýn burada kavurduk piþirdik dolma yaptýk þiþirdik yazýlarýna ne kananlar oldu.
Yav bu bildiðiniz TOPLAMACI benden çalýcak,ondan çalýcak,karþýdan çalýcak sonra kendi analizimiþ gibi anlatacak.
Tatildeyken neden yazayým cons abla sen beni takip edene kadar kocaný takip et hala utanmadan senle muhatap olmak istemediðim halde ileri geri oralardan yazýyorsun , yapma uslu ol sana daha önce söyledim oradanda kovulursan yalnýz kalýrsýn senin gibiler sabah akþam hikaye anlatmadan yapamaz hastalanýrsýn sonra uþaðum
Bu haftalýk bu da... yeter sana .
Not.Þimdi içinizden bazý arkadaþlar neden oraya yazmýyorsun diyecek orada yasaklýyým çöküþlerin efendisi KUZU tarafýndan
yoksa 30 kere consu madam yapmýþtým.Yalnýz kuzuya haber saldým ölmediyse bu elemanýn iþine son ver diye![]()
Sabah 1528.75 ten 25 adet sort açýp 1521.8 den kapatmýþtým þimdi de 1529.25 ten 23 adet sort açtýk bakalim papaz iki kez pilav yiyebilecek mi yoksa kaþýk ile verdiðini kepçe ile mi alacak.
Yer Ýmleri