Bunlara para verilmedi alýnýrken.
MB nin bastýðý paralar buralara gizlendi..
Borsayý yabancýdan kurtarmak için blrileri bir proje yürüttü.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlara para verilmedi alýnýrken.
MB nin bastýðý paralar buralara gizlendi..
Borsayý yabancýdan kurtarmak için blrileri bir proje yürüttü.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Herkese merhaba...
Endeks çok kritik bir yerde kapattý. Herkes bunun farkýnda...
Eðer tek bir çizgi hakkým olsa, sanýrým bu çizgiyi kullanýrdým. Ayrýca 2012 yýlýndan sonra tekrar Hisse.net'e yeniden geldim. Buradaki seviye çok hoþuma gitti. Þu an baþka bir mecrada bulunabilecek bir þey deðil. Çok ama çok sevindim. Böyle kaldýðý sürece bende buradayým inþallah... Ayrýca kapanan topicte finansal özgürlük arayýþý için attýðým mesajý burada tekrarlayacaðým ki gerçekten güzel bir iki mesaj gelmiþ. Alýntý yapamýyorum. Teþekkür ederim fikir beyan edenlere....
Xu030 yakýn vade
http://share.matriksdata.com/share.a...06191733032339
Finansal özgürlük ile ilgili diðer topikte kalan mesajým aþaðýdadýr.
Haftasonu için bence üzerine düþünülebilecek güzel bir konu...
"Bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Son dönemde mutlaka denk gelmiþsinizdir; finansal özgürlük. Diyelim ki ben 1.000.000 Tl ile kendi finansal özgürlüðümü ilan edeceðim ve elimde de 100.000 Türk lirasý param var. Benim yerimde siz olsanýz nasýl bir yol izlerdiniz? hangi enstrümanlara yatýrým yapardýnýz ve hangi sürelerde... Mümkünse matematiði ile birlikte açýklarsanýz çok sevinirim. Ben kýsa bir süre sonra kendi finansal özgürlük yolumu yazacaðým. Ancak öncesinde sizin fikirlerinizi almak isterim. Þimdiden teþekkür ederim.
Not: Lütfen "Borsadan uzak dur", "Faize koy" gibi argümanlar ile konuyu sabote etmeyin. Cidden insanlarýn ne düþündüðünü çok merak ediyorum. Herkese teþekkür ederim."
Ben oraya dusmez anlamýnda soylemedým dusmesý muhtemel tabýkýde geberýk borsaydýk doble geberýk oluruz o zaman PPA-LX2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri