sasa sabah +4..þimdi -1... güzl kaðýt
spot tarafýnda 200 günlük kýrýldý...
artýk endeks bitkisel hayata girdi demektir...
ben 200 günlüðün altý için öyle diyorum...
Sn discretus uyarýnýz için teþekkür ederim. Sinyal güçlü olmasa inanýn açmazdým. Toplucam derken geliþi güzel toplamaktan bahsetmiyorum aslýnda. Bantlarýn hareketine göre bir toplama yapýcam. Þu an mesela almam. 2000 puan alttan da almam ama bant al derse alýrým
Fx de bu çapta zararlarým oldu ve çok þükür birçoðunu atlatýp karla kapattým. Tabi stopladýklarým da oldu ama çok az. Endeksin Fx kadar tehlikeli olduðunu düþünmüyorum ve açýkçasý zaman da lehimize iþliyor gibi sanki. Þimdi Dow da 34 bine kadar düþüþ bekliyorum. Onu gerçekleþtirsin bir endeksin yolu açýlacak gibi.
Sevgiler![]()
FDow 5.3.3.5.3.2 ile en fazla 34000 e inebilir görünüyor, normalde 34100 civarýndan tekrar yukarý 5.3.3.5.3.3 dalgasýný beklerim. Tahminen bu hareket perþembe günü olacak diye düþünüyorum. Bu nedenle 3 gündür yazýyorum, Bist çarþamba akþamýna kadar aþaðý olabilir ama perþembe sabahýndan itibaren yukarý hareketi baþlatmasýný beklerim. Bakalým senaryo iþleyecek mi?
Son bir not daha: Bu endeks seviyesinde 8.80 civarý hatta biraz üstü USDTRY beklerdim ama zayýf kaldý. Yani ya dolar yalan söylüyor, ya da endeks. Ben endeksin yalan söylediðini düþünüyorum.
Yer Ýmleri