-

Originally Posted by
narin
consa yaptıgınız haksızlık
kimsenin nikiyle yazmadı
cons yasaklı oldugunda, sinter onun yazı sitiliyle kendi fikrini yazdı
ben uzun zamandır sinteri tanırım
defalarca battıgınını burda yazdı
nasıl bir kin varsa artık
adamı başka bir sitede takip edip burdan laf sokmak
yazık
Avukat olarak sizimi gönderdi , madem avukatlık yapacaksın o zaman o vatandaşa şunu sorucan deport yediğin yerdeki insanlar senin hakkında yorumlama yapmadığı halde ne bok yemeye , sana yazmana fırsat verilen yerde tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında ileri geri yazıyorsun diye sor öyle gel.
Kimse onu takip etmiyor , kuzu dan dolayı o köye gidildiğinde bu dallamanın ileri geri yazıları olduğu için tanıyan kişiler diğerlerine bildiriyor.Bu kadar sıvama işine girmeyin .
-
Burada bir yasemin5565 nickli biri vardı hatırladınız mı işte o heh tam o... 
nisan geldi geçti kozaa 110 lirada göremedim...
yanlış değil kozaa için 110 lira diyordu kozal değil...
yanlış hatırlamıyorsam 14 lü sevideydi kozaa o zaman...
-
Öğrenci evinde para bitince eşyaları satardık. Bugünkü rg yi görünce aklıma geldi nedense.
-

Originally Posted by
akcay
Burada bir yasemin5565 nickli biri vardı hatırladınız mı işte o heh tam o...
nisan geldi geçti kozaa 110 lirada göremedim...
yanlış değil kozaa için 110 lira diyordu kozal değil...
yanlış hatırlamıyorsam 14 lü sevideydi kozaa o zaman...
Beklentiler bazen hayaller ile anormal hal alabilir onu anlarım da,
Ben hala Lübnan'ın Türkiye'ye bağlanacağı, bağlanmak için özel çaba sarf edeceği bir durumu bekliyorum.
İnsan bu kadar nasıl uçar anlamış değilim. Hoş, yandaşlarımızın hemen hepsi benzer derecede uçuyor, o da bir gerçek.
Bu arada, 1523 den 1 long verilir,
Long 14. (47 uzun, 33 kısa)
-

Originally Posted by
JAS
Beklentiler bazen hayaller ile anormal hal alabilir onu anlarım da,
Ben hala Lübnan'ın Türkiye'ye bağlanacağı, bağlanmak için özel çaba sarf edeceği bir durumu bekliyorum.
İnsan bu kadar nasıl uçar anlamış değilim. Hoş, yandaşlarımızın hemen hepsi benzer derecede uçuyor, o da bir gerçek.
Bu arada, 1523 den 1 long verilir,
Long 14. (47 uzun, 33 kısa)
he oda vardı birde şimdi hatırladım altının onsuda 20,000 dolar oluyordu sanırım...
-
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'tasarruf tedbirleri' genelgesi: İlgili birimler hariç kamu kuruluşlarına hiçbir şekilde günlük gazete alımı yapılmayacak, fotokopi, faks ve benzeri büro malzemelerinin ortaklaşa kullanılması sağlanacak
itibardan tasarruf olmaz diye saray yaparken biz ne ara fotokopi kağıdına kadar düştük.
-

Originally Posted by
Desperado
icraacı bir yapı.
madde 3 de icraaat yapabileceği yazıyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri