Zopalarý ýslatýyorlar .
Dayak yine baþlayacak gibi.
Demedi demeyin.
Zopalarý ýslatýyorlar .
Dayak yine baþlayacak gibi.
Demedi demeyin.
s&p 500 aþaðý dönüþü çok yakýn olabilir. bugün bile baþlayabilir.
çok enteresan bir formasyon var grafiðinde. future'lar yalan söylüyor derim.
audentes Fortuna iuvat
endeks 30 hacmi þu anda 4.1 milyar tl civarý..tl bazlý grafikte pek belli olmuyor ama dolar bazlý grafik uzun süredir dar bir bantta yatay, mart ayýndan beri..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Valla jas herkese anlýayacaðý dil kullan ,
Gençliðimde efendice , üzmeden, kýrmadan anlatmaya çalýþtýk olmadý.
Þimdi bakýyorum tatlý su kurnazý dolu forumlar ve piyasa zaten adam olan kendini belli ediyor gerek buradan gerek özelden elimden geldiðince yardýmcý olmaya çalýþýyoruz.Ama ben artýk yapamýyorum al öbür köyde bir tane var sabah akþam buraya ,yönetime,bana sallýyor topiðinde topu topu 2 kiþi var kendi yazýp , kendine sabah akþam aferin diyen bir tip( cons )
Burayýda takip ediyor neymiþ ben pozisyon yazmýyormuþum ona takmýþ , bende buradan onun kulaklarýný çýnlatýyorum , bugun yönetim af ettim seni köyüne dönebilirsin cons dese utanmadan gelir bunlar öyle tipler.Bu yüzden sana nasýl yürünüyorsa sende onlara öyle yürü.
hatta mart dibinde sayýlýr..bu mart ayýnda olan þey çok enteresan..daha iyi belli oluyor þimdi.. pandemi süreci hafiflemiþken ve þirketlerin çoðu rekor kar açýklamýþken..olanlar bizim uzun süredir konuþtuðumuz siyasi/politik açmazlar ve güvensizliklerin bir yansýmasý gibi duruyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
þu sýcak havalarda bile fýrýldak çevirmeye çalýþýyon ya pala pes sana la kaç yaþýna geldin git evinde otur torun sev filim fýrýldak peþindesin hala
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Ayular cacýk olmaz diye ekraný kapadýp mübarek Cuma namazý sonrasý nargile tavla yaparken, noðmýssýz boðalar düþecekmiþ gibi yapýp hacimli yukarý saldýrdý.
Þimdi ayular da tavlada sýra kimde filan onu netleþtirdiler ekran baþýna oturdular bakalým kimin gücü kime yetecek.
Eregl de dünkü grafý tersine çevirdiler.
Yer Ýmleri