Bana inanmýyorsanýz vikipedý ye bakýn. Mesleði kýsmýna siyasetçi yazýyor. Siyaset bir meslek deðildir iþ deðildir. Uzmanlýk alanýnda baþarýlý kimselerin toplum tarafýndan kabul görüp devlet otoristesinde söz sahibi olmasýdýr siyasetçi buna denir.
Hiçbir liderin meslek bölümünde sadece siyasetçi yazmýyor. Burokrat akademýsyen ekonomýst yazýyor. Yani bu adamlar siyaset yapmadýgýnda yapacagý iþler belli ne iþ yapýp siyasete geldikleride belli .
Çok enteresan gerçekten
Erdoðan KKTC’de ne müjdesi verecek? Ýþte 5 senaryo
1) AZERBAYCAN’LA DÝPLOMATÝK ÝLÝÞKÝ
2) RUMLARA ‘MARAÞ’A DÖNÜN’ ÇAÐRISI
3) GEÇÝTKALE’YE DAÝMÝ SÝHA ÜSSÜ
4) GAZÝMAÐUSA’YA DENÝZ ÜSSÜ
5) DOÐALGAZ MÜJDESÝ
5 senaryo vardý. Ýnþaat çýktý.
Daha dün kaðýtta bulsa yýrtacaðý Allah rahmet eylesin her ikisine de Dr Fazýl Küçüðü ve Rauf Denktaþ'ý anmasý bence önemli idi,
Tayyip ustalaþmaya devam ediyor öyle diyelim, ..
konuþmasýný dinledim ve konuþma süresince þuna kilitlendim Rauf Denktaþ'ý anacak mý,.. ve andý bu önemlidir,..
Kýbrýsý satan kendini satar, Kýbrýs meselesinde doðru yolda devam ediliyor
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Turan zaten þuan da abd nýn projesi. Ülkeler ile ayrý ayrý ugrasmak yerine. Ab gibi turancýlýk gibi ülkeleri tek bir yerde toplayýp bir kiþi ile idare etmek en kolayý.
2002 de bop projesi ile geliþen bir olay ortadoguyu parcala küçük devletcýklete böl ve bir topluluk altýnda topla tek bir sözcü ile idare et. Arap baharýndan sonra türk kýþýda gelir
Yer Ýmleri