hadi gene iyisiniz boðacýklarým müjde size kýbrýsa da külliye yapacaz noldu la ayýcýklarým kaldýnýz elece artýk biz ayýlar düþünelim pazartesi açýlýþýný![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Yurtdýþý piyasalar iyice yeþile döndü. Dow pazartesi açýlýþ seviyesine geldi, Dax daha zayýf ama. ABD'de bilanço dönemi ve bilançolarýn %8'i açýklanmýþ, gelenlerin %85'i oranýnda beklentilerin üstünde kar açýklamýþ. Bilançolar da kötü geleydi paraþütsüz düþerdi demek ki
Bu kirlenmiþ dünyayý yaþanýlýr kýlan
nedir
bilir misin?
*"Ýncinsen de incitme"*
diyen
*Mevlana'sý,*
*"Yaradýlaný sev, yaradandan ötürü"*
diyen
*Yunus'u,*
*"Dili, dini, rengi ne olursa olsun iyiler iyidir"*
diyen
*Hacý Bektaþ Veli'si,*
*"Ne mutlu eðri zamanda doðru yerde durabilene"*
diyen
*Pir Sultan Abdal'ý,*
*"Beni hor görme* *gardaþým,*
*sen altýnsýn da*
*ben tunç muyum?"*
diyen
*Veysel'i,*
*"Kötü insanlarýn türküleri yoktur"*
diyen
*Neþet Ertaþ'ý,*
*"Bütün aþklardan yücedir, insanýn insaný sevmesi"*
diyen
*Mahsuni'si,*
*"Sana düþman*
*bana düþman,*
*düþünen insana* *düþman, vatan ki*
*bu insanlarýn evidir, sevgilim*
*onlar*
*vatana düþman"*
diyen
*Nazým'ý,*
*"Çiçek gibi insanlarýn kalbini kýrdýnýz, bahçeleriniz bahar görmesin"*
diyen
*Ahmed Arif'i,*
*"Daðlar,insanlar ve hatta ölüm bile yorulduysa, þimdi en güzel þiir barýþtýr"*
diyen
*Yaþar Kemal'i*
var.
Yani bu kadim topraklarda
*kin ve nefret yeþermez.*
*Her þeye raðmen sevgi yeþerecektir...*
*Kardeþçe,*
*sevgi dolu nice mutlu bayramlar...*
Ben 3 haneli 30 endeks bekliyordum ama küresel çok afilli çýktý düþmemde düþmem diyor
Kallavi bir düþüþ yok Mart düþüþümden beri tepkiler Verse de daralan üçgende debeleniyor .
Þu anda aþaðýya kýrdý 30 endeks bakalým tepki gelecek mi yoksa ruhuna el Fatiha mý okuyacaðým
vaka sayýsý yine týrmanmaya baþladý 9 binlere yaklaþmýþ...aþý olmamakta direnirse millet bu kýþ çok sýkýntý çekeriz...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Hastanýn bulaþýcý olmayan hastalýklarda tedaviyi retetme hakký var ve bunu anlamak mümkün.Hiper tansiyon, böbrek yetmezsizliginde vs...
Ama bulaþýcý hastalýklarda bu hakký olmamalý.Benim bedenim istediðim gibi kullanýrým 😀 sloganý burada kullanýlamaz.Kamu otoritesi gerekirse yapmayanlara sýnýrlayýcý haklar getirmeli.Hekimlerin %95 üzerinde ittifak ettiði aþýyý olmayan kiþiler yeni varyanlarin oluþmasýna ve toplumsal baðýþýklýða engel olduklarýndan,
devlet tarafindan aþý olmak istemeyenlere sert sýnýrlama getirilmeli.
Yer Ýmleri