kapitalizm oncesi dunya nasildi ? daha mi demokratikti ?
ya da kapitalizm ile birlikte bir donem yasayan sosyalizm de daha mi fazla demokrasi vardi ? SSCB Gulaglarda ölen 25 milyon'un hesabini soran bile cikmadi.
kapitalizm oyle ve ya boyle bireysel hak ve ozgurluklerin en fazla yasandigi bir duzen. daha iyisi gelene kadar tabi ki ?
daha iyisi de ufukta gozukmuyor ? hatta ufukta gozuken daha fazla otokrasi !!!"bir yatýrým tavsiyesi deðildir"
Sn.KAPICI bu konuda size kýsmen katýlýyorum.Þöyleki bu Faþist dedikleriniz sahayý çok iyi tanýmayan SALON SOLCULARI ki seslerinin cok çýktýðý kadar sayýlarýnýn çok olduðunu sanmýyorum.Güney illerimizde arazide çalýþacak iþçi sýkýntýsý var.Suriyeliler karaborsa.Yerli kardeþlerimiz iþ beðenmiyor.Yada þehirde kolay iþ peþinde.Yevmiye 150 tl .Suriyeli randevu ile çalýþýyor,yakýnen biliyorum.Türkiyede refandum yapýlsa Çiftçi ve sanayiciler Suriyelilerin gitmesini istemez.
satýlýk tiplerin baþkalarýný faþistlikle suçlamasý ancak bu ülkede milli þuurdan uzak tiplerin yapacaðý bir þey..
iktidar sýkýyorsa referandum yapsýn..
akape haçlý iþbirlikçisi resmen.. mültecileri ülkemizde tutmak için haçlýlardan para alýp onlarýn yükünü azaltýyor Türk halkýna büyük kötülük yapýyor.. en hafif tabiriyle.. aslýnda kullanýlmasý gerekn kelime çok baþka..
karþý çýkmanýn solculukla alakasý yok.. vatan þuuru olan kiþi ülkemize olan mülteci iþgaline karþý çýkar..
akape istiyor.. haçlýlar istiyor.. beraberler..
ama Türk halký istemiyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ayrýca.. chp yi solcu parti olarak gören bir sürü idraksiz var.. chp'ye oy verenlerin %70-80'i solcu filan deðil..
Atatürk solcu deðildi..
chp ortanýn solu kavramýyla 70 lerde tanýþtý..
chp dna sýnýn solculukla alakasý yoktur..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri