-
Angola Cumhurbaşkanı gelmiş. Bu iki büyük devlet işbirliği yapacakmış. Angola ne zaman büyüdü veya biz çok mu küçüldük. Birde önüne gelene dostum diyor. Sonra da gelen geçen kandırıyor
-
Bugünkü pasta da fecaat. Meksa gcm almış teb satmış tek olumlu şey info shorta geçmiş
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
battousai
Otoban yapımına ara verilip hisse alınsa keske
Arabanız var mı?
Varsa arabanızı satıp hisse senedi alınız,otobanları kullanmazsınız.
-

Originally Posted by
KAPICI
Arabanız var mı?
Varsa arabanızı satıp hisse senedi alınız,otobanları kullanmazsınız.

Kardeş bir alım gelse robotlar açıkları kapatıp bir itse direk 5000 artar bura. Bakma şimdi dalga geciliyoruz. Düzen böyle robotlar ver al yapıyor.
-
Pandemi krizi finansal krize sebep verir mi olasılığı piyasaları tedirgin ediyor.
Ytd
-

Originally Posted by
KAPICI
Pandemi krizi finansal krize sebep verir mi olasılığı piyasaları tedirgin ediyor.
Ytd
Ne krizi yav
Ucuza ne ev araba bisimlet bile yok
Adidas ayakkabılar bile 4 hane normal olmuş
Neyin krizi bu şirketlerin
Hiç varlığı yok mu hiç mi değerlinbiseyi yok kalem kağıt masa bile artti. Masa sandalye olsa bile kaç sene öncenin fiyatlarında..
-

Originally Posted by
battousai
Ne krizi yav
Ucuza ne ev araba bisimlet bile yok
Adidas ayakkabılar bile 4 hane normal olmuş
Neyin krizi bu şirketlerin
Hiç varlığı yok mu hiç mi değerlinbiseyi yok kalem kağıt masa bile artti. Masa sandalye olsa bile kaç sene öncenin fiyatlarında..
Bankalar ve bazı holdingler hariç bistteki hisselerin fiyatları benim paramla pahalı.
Bazı holdinglerin ve bankaların ucuz olma sebebini yukarıda yazdım.
Ytd
-

Originally Posted by
KAPICI
Ytd
Bırakın bu palavraları
sorosun çocukları ABD de corona 500.000 kişiyi, toprarağın altına sokarken ralli yaptı...
https://www.trthaber.com/haber/dunya...ti-573654.html
Sorosun çocuklarını bir şeye tedirdin olmazlar; ahlaken tefessüh ettikleri ve kanları bozuk olduğu için kıvırdıkları her dümene karşılık bir bahane bulurlar..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri