Reis alýnmazsan benim boynuzluya da basabilin mi mezut bitti herhalde bi duraladý gariban.
Ha yoncaya vermisin parayý ha boynuzlu bi düþün derim kuruduk kaldýk SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bunlara güç vermesin; yapacaklarýný tahmin edemiyorum.Yanlýþ politika veya can havliyle savaþtan(rusyadan) kaçmýþ ailelere ALLAHIN suyunu bile fazla gören bu zihniyeti kýnýyorum..(suyun fiyatýný 10 kat artýracakmýþ)
Almanya senin vatandaþýna bunu yapsa; demediðin kalmýyor: faþist deriz,zulum deriz....
Zamanýnda elinde KURAN ile þov yapmýþtý.Ah o eline aldýðýn kitabýn en temel kuralýna baksaydýn ....bunu yapmazdýn..
https://www.ntv.com.tr/turkiye/bolu-...cUeBhcHxJmKzZA
Siyasi show. Partisinden de destek alamadý ama halktan aldý, millet gergin Çin seviyesinin de altýnda maaþa talim ediyorlar bu tarz þeyler normal. Ekonomi psikolojiyi direk çok yakýndan etkiliyor.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim köyde 5.000 tl. ye kimse çoban olmak istemiyor
.DÖNÜM BAÞI PARA VERÝLÝYOR...herkesin sosyal güvencesi var.ortalama 100 dönüm ve üzeri tarla var.Buðday ekiyorlar: ama elini sürmek yok...biçerdöver: samanla-taneyi ayýrýyor..oradan direk buðday borsasýna..
Köyümüze 600.000 lik evler yapýlýyor.
çoban bulunamýyor..bu durumda Afganlýlar çözüm oluyor.ÜSTELÝK BU KONUDA ÇOK DAHA ÝYÝLER.ücretleri de fazla deðil...
diðer köylüler iyi olmayabilir ama bizim ANKARAlýlar gayet iyiler..köye gidince kim köylü kim þehirli belli olmuyor.
Ankara sitelerde mobilyacýlarda çalýþanlar bu göçmenler...genelde bizim halkýn çalýþmadýðý ve saðlýðý tehdit eden boya,cila iþlerindeler..patron sadece kazancýna bakýnca bunlarý tercih ediyor...
Yer Ýmleri