Tgs ye gelmiþ gençlik kollarý baskaný evet beyler tweet atalým diyor. Zaten tgs gençlik kollarý yuvasý. Akp iþ yeridir. Gitmeside cok zordur.
Tgs ye gelmiþ gençlik kollarý baskaný evet beyler tweet atalým diyor. Zaten tgs gençlik kollarý yuvasý. Akp iþ yeridir. Gitmeside cok zordur.
ümmetçiler "filistinliler topraklarýný sattý yahudilere sonra böyle oldu" diye aðlarlar konusu açýldýðýnda..yani toprak kutsaldýr..kesinlikle doðru..ama þimdi kendi topraklarýný baþkalarý ile paylaþmanýn yolunu yapýyorlar ensar muhacir edebiyatý ile çoban muhabbeti ile..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
baþkanlýk gelsin dolar þu olacak. faiz þu olacak iþslik þu olacak diye söz verenler.
20 senedir ülkenin dolarýda . tabelada. faizide. iþsizlik oranýda. enflasyonuda.
bana inanmýyosan atayiz diye aç bak **. hepsi tabeleda.
hala býk býk
milleti gözünün içine baka baka kandýrmak ahlaki yani. ???
Gözlerinizi kapatýn chp nin bu ülkeyi yönettiðini düþünün.
Hala afganlar suriler için canýnýzý verecek kadr savunuyorsanýz.
Bu ülkenin kurumlarý bitmiþken hala herþeyi normal göreceksenz.
Yapýlan yollar köprüleri 25 yýl tc garantisi ile süper iþ diyeceksnz.
Ozaman siz þereflisiniz. Aksi halde en büyük yalama ve ********siniz.
Zubük ,sana mý kaldý milletin þerefinin emaresi...Ahlak ve onur bekçliðini kim kaybetti ki sen buldun..
Mantýk dýþý ,goy goy konuþmalar.Hakikatende muhakeme bir bütün ...
AKP, siyaset söz konusu deðil..
KONU SADECE FAÞÝST BÝR YEREL YÖNETÝCÝNÝN insanlara suyu fazla görmesidir...
yunan gaz sýkýyor bunlar susuz býrakýyor (10 kat artýracakmýþ) .onlar yapýnca gayri insani, senden olan faþist yapýnca, HAK ETTÝLER MÝ OLUYOR
NEYSE forum için fazla uzatmayacaðým...söylenen söylendi..
çarpýttýðýn amacýn ve gayen zaten belli.
adam su vermeyecem demiyor zamlý alacak diyor.
ve yazýyý tam okursan kanunlarda belli diyor![]()
kanun yetkisi kimde ?
bolu bb damý ? kapitalizmin allahýný yapanlarda.
býrak bu iþleri
Sülük senýn sevýyen bu. Yaparsýn referandum görürsün faþist kim. Ülkenýn canýna yetti . %70 i git derse , gelir burada çoban zýlgýtý cekersýn. Sg þimdi.
Objektif bir küçük ky olarak ben derim ki sýnýrlarý ardýna kadar açýp tüm suriyeli ve afganlýlarý ülkeye almak çok yanlýþ bence, ilerde biz azýnlýk onlar çoðunluk olabilü
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri