-
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
ekim sonu vadeli 2800 hedef olabilir
pazartesi günü tahminlerinizi alabilirmiyiz
-

Originally Posted by
Risretro
Borsa tarihinde en çok kaç kere üst üste yeşil kapatmıştır acaba
ne yakaladım. Burayı gözetliyorlar 
laylay tv
6 dakika önce
Gecenin sorusu..... Borsa tarihinde üst üste kaç gün yeşil kapatmıştı
Cevap
0
0
Bildir
Volkan
Yeni
13 degilmiydi gecen yil pandemi dususunden sonra
-

Originally Posted by
Cautionary
Bir ara Halil reçber çok popülerdiâ�¦ona benzetiyorum..adamın normal bir tahmini yoktu..ya uzay, ya magmaâ�¦bizim millet abartı-uç yorumları severâ�¦bir iki de tutarsa efsane olursunâ�¦tutmazsa dert değil, bir sonraki iddialı hedef tutarsa öncekini kimse hatırlamaz zaten
Roubini geldi aklıma, adamın tonlarca kriz tahmini var, bir tanesi tuttu, adam kriz kahini ilan edildi.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Yok artık 1 saat uğraştım çalışmayı paylaşmış... Kardeş emeğe saygı
laylay tv
2 dakika önce
2020-13 gün... 2019-11 gün... 2016-11 gün... 2015- 8 gün... 2013- 10 gün... 2012- 11 gün... 2010- 8 gün... 2009- 10 gün... 2004- 9 gün....
-

Originally Posted by
nosfecagri
Biraz açar mısın başkan daha dün 120 gidiyorduk. Senin tahminler çok tutuyor, bakalım bu da tutacak mı?
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1250 görülmeden görüleceğini düşünmüyorum .
2008 beri 6 kez olan tüm rallilerde hiçbir zaman baz alınan 30 aylık sat vermeden ralliyi başlatmadılar .
1800 potada artık deneme amaçlı yazdım buda dipnot olarak bulunsun 2 sayısı espri katmak için
-

Originally Posted by
baba_baskan
Yok artık 1 saat uğraştım çalışmayı paylaşmış... Kardeş emeğe saygı
laylay tv
2 dakika önce
2020-13 gün... 2019-11 gün... 2016-11 gün... 2015- 8 gün... 2013- 10 gün... 2012- 11 gün... 2010- 8 gün... 2009- 10 gün... 2004- 9 gün....
-
Makarasına yazıyoruz ağabey 1 dakikalık poz kapatan sistemi olan adam ne yapsın 2800 u ne yapsın 1200 u. Ekmeğimize bakıyoruz işte dayak yemezsek sorun yok dayak yiyince vay ben bu dayağı neden yedim. Kimsenin aklıyla iş yapmıyorum burada ayakta kalan kimse de yapmiyordur. Ama yazmak iyi geliyor tabi terapi gibi.

Originally Posted by
Cautionary
Bir ara Halil reçber çok popülerdiâ�¦ona benzetiyorum..adamın normal bir tahmini yoktu..ya uzay, ya magmaâ�¦bizim millet abartı-uç yorumları severâ�¦bir iki de tutarsa efsane olursunâ�¦tutmazsa dert değil, bir sonraki iddialı hedef tutarsa öncekini kimse hatırlamaz zaten
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri