an ýtýbarýyle degmesý gereken ýký rakam.......longorler için..157.200......sortorler için....154350.........
an ýtýbarýyle degmesý gereken ýký rakam.......longorler için..157.200......sortorler için....154350.........
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Ben burada 1 1.5 hatta 2 sene falan önce dolar faiz ve borsa..Komple badem kontrolünde dediðimde sindoma (severim kendisi yanlýþ anlaþýlmasýn) bana..hayal görüyorsun paranoya yapýyorsun demiþ idi..
Þimdi gördüðüm kadarý ile benim çizgime gelmiþ..
Hepsi kontrollerinde..
Hatta GARAN VE SAHOL un yüzde 5 ini alan fon da badem-katar spor parasýný kullandý....
Bu fonu biraz araþtýrýn ekim 2020 gibi ortaya çýkýyor ve ilk iþ gidip TR den aðýrlýðý yüksek 2 kaðýtta yüzde 5 mal almak oluveriyor..
Hem dolar hem borsa yükseliyor..Her türlü badem-katar win durumda..
MB pas geçerse daha da kudurtacaklar borsayý dolarý basacaklar (güya)
Yok pas geçmezse faiz indirirse dolarý kudurtup borsada mokoko yapacaklar..
Ýçeriden bilgili deðilsen git barbut oyna..
Kasým ayýnda faiz artýrdý diye borsayý çoþturdular..O zaman da çýkýp..Yabancý falan deðil bu alýmlar demiþ idik.
Mart ayýnda pozlarý gereði öyle bi operasyon çekildi...Naci de kalsa tastamam ayný þeyleri yapacak idi zaten..Yani neden deðiþti kimse bilmiyor..
Bir çok insan sýfýrlandý..
GARAN ve SAHOL da artýk badem-katar spor yönetiminde..
Gundi,
beni sevmeni anlarýmdayalnýz gundi bu kitabýn yazarý benim zaten sen yanlýþ kiþi ile karýþtýrýyorsun.
Kuzu ve mohikan hisse net in azýlý ayýlarý idi bu hikaye birden badem olmadý Rus uçaðý ile gizli elin oyuna girmesi ile büyüyüp badem spor oldu.Senin kuzum laz oðlu bulut kontrollü borsa diyor diye 3-4 senedir yazýyor zaten2 seneden beri varlýk fonu üzerinden yabancýnýn sattýðý malla daha çok güçlendiler.Biz bunlarý yazarken sen hem burayý hem kuzununöbür köydeki topiðini
okuyordunBak gundi hisse netteki aldýðim cezalarýn %60 bu seneryoma hikaye diyip atýþtýðým adamlardýr , þimdi o atýþttýðm adamlar kuþta benim 3-4 sene önce söylediklerimi taraftarlarýna anlatýyor.
Þimdi neden yanlýþ hatýrlýyorsun yav sen þu tahta badem mi diye , bu tahtada var mý diye özelden bana geçen sene msj atanlardansýnayýp olmayacaksa merakýn gidecekse arþivden çýkarayým özl msj koyayým oku.
Sen þuanda badem spor ismi koyan isim babasýna yürüyorsun
Sonuçta oyunu okuyup az hasarla veya para kazanýyormusun ismi önemli deðil .
Benim burasý gelir yerim deðil iþ yerlerim mevcut , piyasada olmak hoþuam gidiyor ama bunu donanýmlý uygulamaya çalýþýyorum.Çevremde ve aracý kurumlar dostlarýmda mevcut bazen tv lerde gördüðünüz kiþiler bu badem hikayemi ilk anlattýðýmda dostum abi sen kendi iþ hayatýna bak borsa seni bozuyor demiþti![]()
Sahol takip ettiðim bir tahta deðil , yabancý bankalarý satarken sistem bu satýþlarý karþýladý endeks aðýrlýðý yüksek tahatalarda yabancý çýkýþlarý karþýlandý zaten.Verge ile bir gün burada kritik yaparkende söyledim 128 milyar dolarýn ne kadar olduðunu bilememem ama belli bir bölümü þirketlerin iflas etmemesi ve borsada o zaman kullanýldýðýný düþünüyorum.
Þirketlerin yönetimde sistemden adamlar mevcut ise bu bademlerde orada .
Borsa 90-158 nasýl gitti 2 elle 1 badem spor 2 kapanmada evde oturup kredi çekip borsaya atlayan kiþilerle ,
![]()
Takip ediyor musun demedim di..Ýkisini de alan ayný fon.
Garan da 3 milyon lot luk son bir alýmla yüzde 5 i geçtiðini ilan eden HELIKON fon SAHOL da da yüzde 5 in üzerindeyiz dedi..
Þimdi tekrar soruyorum..GARAN katar-badem spor kontrolünde mi sence?
Bu arada 128 milyar dolar (aslýnda o kadar deðil) o para KATAR da..
Ben bilmem gundi ,
benim oyun düzeneðim belli ,
výop sadece hedge amaçlý , spottaki mala göre kullanýrým.
Tahtayý takip etmezsen kimin topladýðý görmezsin
Benim gördüðüm tahtalar virmanla dönüyor ,
eregl ,aselsn, yapýldýðý gibi,
yoncada yapýldý ha iþte benim oyun orada baþlýyor teknik olarak .
Yonca yý badem almýþ , katar almýþ, gundi almýþ benim için önemli deðil doðru yerden yoncada mal taþýyormuyum ben ona bakýyorum ,Katar falan senin olsun.![]()
Yer Ýmleri