GÜLE GÜLE CÝTÝ
Citi Menkul Deðerler, faaliyet izinlerinin tamamýnýn iptal edilmesi talebiyle SPK'na baþvuruda bulundu
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
CITI MENKUL DEÐERLER A.Þ.'YE ÝLÝÞKÝN SERMAYE PÝYASASI KURULU BAÞKANLIÐI'NDAN YAPILAN DUYURU
Citi Menkul Deðerler A.Þ. ("Þirket") faaliyet izinlerinin tamamýnýn iptal edilmesi talebiyle Sermaye
Piyasasý Kurulu'na ("Kurul") baþvuruda bulunmuþtur. Baþvurunun Kurulca uygun görülmesi halinde
Þirket sona ermek ya da faaliyet konusunu deðiþtirmek suretiyle sermaye piyasasý faaliyetlerini
durduracak ve aracý kurum olma niteliðini kaybedecektir.
Bu nedenle, Þirket'ten yatýrým hizmet ve faaliyetleri ile yan hizmetlerle ilgili olarak herhangi bir hak
veya alacaðý bulunduðu iddiasýnda olan müþterilerin, (i) dava açýlmýþ olmasý halinde dava açýldýðýna
iliþkin mahkemeden alýnacak derkenarý, (ii) takip yapýlmasý durumunda takibe iliþkin belgeleri, ya da
(iii) aracý kurum nezdindeki hesabý ile mutabýk olmadýðý tutara iliþkin beyaný iþbu ilan tarihinden itibaren
3 (üç) ay içinde Þirkete ve Kurula göndermeleri gerekmektedir.
Müþterilerin hak kaybýna uðramamalarý bakýmýndan kamuoyuna önemle duyurulur.
Sermaye Piyasasý Kurulu
Adres: Eskiþehir Yolu 8. Km No: 156
06530 Çankaya / ANKARA
Tel: +90 (312) 292 90 90
Faks: +90 (312) 292 90 00
Citi Menkul Deðerler A.Þ.
Adresi: Eski Büyükdere Cad., No: 209 Tekfen Tower, 34394 Levent Þiþli / ÝSTANBUL
Tel: +90 (212) 319 47 00
Faks: +90 (212) 319 47 99
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn akça dediðimiz gibi oluyor tüm yan kaðýtlar gidiyor gene ayný senaryo..
Cakildiniz kaldýnýz BIST 30 daSM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aðzýna saðlýk bunu anlatmaya çalýþýyorum iþte..
Temelci bu verilere göre bazý hisselerde stop olmalý [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Neymiþ temel canmýþ gerisi heyecanmýþ [emoji16][emoji16]SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dalga geçiyorsunuz ama bu günlerin hissesi iþte..
Elimde yüklü ce olan tek spot hisse..
DEVAM[emoji16][emoji16]SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali Perþembe'nin sunduðu "Teknik Analiz ve Trading Disiplini" egitimi tarihleri belli oldu - Basýn Açýklamasý
Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Ali Perþembe'nin sunduðu "Teknik Analiz ve Trading Disiplini" egitimi tarihleri belli oldu:
Eðitim Tarihi: 23 - 24 Eylül 2021
Son Katýlým Tarih ve Saati: 17 Eylül 2021, 17:00
Yerler kýsýtlýdýr ve kayýtlar baþvuru önceliðine göre kesinleþecektir.
Kaydolmak ve ayrýntýlar için: https://persembe.com/teknik-analiz-v...plini-egitimi/
FOREX'te, VÝOP'ta, BÝST'te, vadeli iþlemlerde, kripto para piyasalarýnda kayýplara son !!!
piyasayý yenmenin ýspatlý yöntemleri,
pozisyona giriþ/çýkýþ ve stop ve iz süren teknikleri,
para kaybýnýn kesin ve nihai olarak önüne geçilmesi,
kaldýracýn doðru kullanýmý,
kiþisel disiplin ve kontrol,
yanlýþ ve çarpýk davranýþ biçimlerinden arýnma,
kapsamlý oyun planý
kendi kendine yetiþ ve yeni hayat tarzý.
tüm deneyim seviyelerine uygun,
hayatýnýzý deðiþtirebilecek 2 gün!
Sorular için:
[email protected]
Eðitim Saatleri: 09:00 - 17:00
Eðitim Lokali: WORKINTON - Büyükdere Caddesi, No:199, Levent 199 Plaza, Esentepe, Þiþli, Ýstanbul - Tel: 444 9866
Tüm kitaplarýný okudum bir de kendisinden dinlemek isterim aslýnda...
Nasip umarým Ankara'da vs de de verirSM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DXY de ; 2 li dip ve pu var...93.44 üzerinde 97 olur.
çok uzun zamandýr derim: altýna hiç bulaþmadým ama olur da %61.8 e gelirse onsu 1510-20 dan alýrým..
gelmezse caný saðlosun![]()
Yer Ýmleri