1530 üstü hayli olumlu(bist 30).......ytd
1530 üstü hayli olumlu(bist 30).......ytd
kardemir eregl kýyasý hatta size þunu da ekleyeyim ÝÞDEMÝR.!!
hadi bakalým.!!!
ereðli de olduðu gibi mcginley abimizi ihlal edemedi.!!satýþ geldi para kaydý bilmem.!!!
ama diðer iki demire bakarsanýz.!
mcginleye gapli gapsýz farketmez gitmeden salmaz.!!NET.!!!
yarýn bunlarda dehþet iþlem olur demedi demeyin.!!!
hocam takýlmýyorum. sadece fikrinizi merak ettim.
https://invst.ly/vphe6
grafiðin sol tarafýndaki alým coþkusu dipten sonra sað tarafta yerini temkinli bir alýma býrakmýþ.
yani tahtayý yapanlar eskisi gibi pek de kaðýda inanmýþ gözükmüyor.
audentes Fortuna iuvat
bak reis sana NET BÝRÞEY SÖYLEYECEÐÝM TEMEL VERÝ ÝLE.!!!
BAK SANA TÜM DEMÝRLERÝN NE HALDE OLDUÐUNU TETÝKELMEYE GÖRE ANALÝZ ETTÝM ATTIM BUNU BU FORUMDA ÇOÐU KÝMSE EMÝN OL YAPMAZ.!!!
EREGL SALARSA DÝÐERLERÝ MCGÝNLEY BANDINA KADAR SALAR sonrasýnda da bu salýným eregl de crossa dönüþür.!!!bu cross SHORT yönlü tüm demirleri aþaðý taþýr..SEN TAM DA ZIRT DEDÝÐÝ YERDE mesela eregl 19,62 altýnda kapatmamasý gerekli olduðu yerde bu soruyu soruyorsun.!!!
iþdemir için bu deðer 12,38 KARDEMÝR ÝÇÝNDE NET 8 tl dir bu deðer.!! altý baþka üstü baþkadýr..!!!
BAÞTA TEMEL VERÝ DEDÝM YA.!!
10 YILDA HER YÖNÜYLE BAKINIZ EREGL KENDÝNÝ AMORTÝ EDÝYOR TEMETTÜ VERÝMLÝLÝÐÝ ÝLE.!!!
þimdi adam anlýk BASKILASA BÝLE TAMAMEN NEDEN BASKILASIN.!!!
ÝÞTE VADELÝ PÝYASANIN SAKATLIÐI BUDUR.!!
sana bu veriyi okutmaz.!!
yeterince analizleri tarafsýzca yazdým hem short hem long yönlü strateji çizdim bak size.ZOR DEÐÝL su akarsa yapacaðýný BÝLMEKTÝR MESELE.. aðustos ayýnda 6,5 DE KAPATSA KARDEMÝR..!! EREGL 17,5 E GELSE spotta AL UNUT DURUMU OLUÞUR AMA ÞUAN KÝ KOÞULLARDA...
demek istediðim bu.!!
#ASELS 2Ç21'de 1,305mn TL net kar açýkladý. Ata Yatýrým olarak beklentimiz 1,107mn TL iken konsensus beklentisi 1,146n TL seviyesindeydi. (2Ç20 : 921mn TL)
Yer Ýmleri