Originally Posted by KAPICI CR7 abi konu teknik ve temel analize örnek. Saygýlar. Son 24 saatte itibar puan kotanýzý doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz. Borcum olsun mu? Benim sabah ilk yaptýðým ne?
Hayat hoþ gerisi boþ
Originally Posted by mert45 Son 24 saatte itibar puan kotanýzý doldurdunuz. Lütfen daha sonra deneyiniz. Borcum olsun mu? Benim sabah ilk yaptýðým ne? Abi rica ederim. Saygým size sonsuz.
O günün fotoðrafý. Gýrtlak hisse aldýðým gün.! Ytd
Originally Posted by KAPICI Abi rica ederim. Saygým size sonsuz. Seni ne kadar çok sevdiðimi biliyorsun de mi ?
Originally Posted by mert45 Seni ne kadar çok sevdiðimi biliyorsun de mi ? Elbette biliyorum abi. Bende sizi çok seviyor ve sayýyorum.
Originally Posted by mert45 Seni ne kadar çok sevdiðimi biliyorsun de mi ? seni hiç sevmiyor ve saymýyorum þizoid mert45 ....tkuru diye laf ediyordun aþk yuvasýna MIRC duvarýna ICQ chatine çevirdin kardeþ.!!
Originally Posted by KAPICI Elbette biliyorum abi. Bende sizi çok seviyor ve sayýyorum. Eyvallah ... Haala ...sadakat görünce gerçekten çok duygulanýyorum .. Sevgi ve saygý ile
Originally Posted by mert45 Ehh olmadý þimdi ama ..dürüst ol ..biraz .. Þu karýn aðrýný söyle belki derdine bir çare olurum. istediðin imza ise Mümkünatý yohtur, o orda üüülece kalacak, 5 aydýr kaldýðý gibi
6 mayýs 18219 vob Hamdým Piþtim Yandým
Forum Rules
Yer Ýmleri