-

Originally Posted by
nosfecagri
Bu sistem burada tutmaz bence hiç bir yerde de tutmaz güçler ayrılığı olmalı denetleme kontrol ve hukuk hukuk hukuk.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bura düzelmez abi.
şu saatten sonra güç falan da ayrılmaz ben sana deyvereyim de sonra aman calibra demediydi deme.
şimdi ben güçleri ayıracağım diyen adam yetkiyi alsın eline bir görsün gücü ben hayatta devretmek isteyeceğini sanmam.
kim devretmek ister abi.
kılıf da hazır şu an ekonomiyle ilgili falan hızlı kararlar alacağız 1 2 seneye bakarız dedi de bi kapattı mı haydeee ...
-

Originally Posted by
Calibra
bura düzelmez abi.
şu saatten sonra güç falan da ayrılmaz ben sana deyvereyim de sonra aman calibra demediydi deme.
şimdi ben güçleri ayıracağım diyen adam yetkiyi alsın eline bir görsün gücü ben hayatta devretmek isteyeceğini sanmam.
kim devretmek ister abi.
kılıf da hazır şu an ekonomiyle ilgili falan hızlı kararlar alacağız 1 2 seneye bakarız dedi de bi kapattı mı haydeee ...
Aynen öyle şunu yapıp vereyim bunu yapıp vereyim bi bakacaksın ülkenin anasını yapmış sonra da vermemiş. Zamanında hep söylendi, tam tersi bi tip gelirse bu sefer de farklı kesim mağdur olur, ülke politikaları böyle savrulmamalı, kurumsal olmalı dendi. Ama zamanın ruhu böyle sanırım, batı ülkelerinde de çok daha otokrat zamanlar bence yaklaşıyor. Sonumuz hayır olsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri