Ýþ yatýrým þhort
Ve karþý bacak
Ykb ve tacirler long poz kapadý
Aps 63 bin azaldý.
Niye bugün poz kapadýlar bilinmez.
Bence net olan þey
Bu kapanan pozlarýn çoðu ayný grubun SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþ yatýrým þhort
Ve karþý bacak
Ykb ve tacirler long poz kapadý
Aps 63 bin azaldý.
Niye bugün poz kapadýlar bilinmez.
Bence net olan þey
Bu kapanan pozlarýn çoðu ayný grubun SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Youtube Teknik Analiz Kanalý -> @hisse.analiz
allah allah bayram deðil seyran deðil vade sonu hiç deðil...niye bu kadar poz kapanmýþ? bu ne la? -63.289
ÜYELÝK : KASIM 2006
bu kadar apsd sert hareketler olacak anlamýna gelir...
yön konusunda tam bir kararsizligim var..
Bu endekse ilk defa bakýyorum . Ýtiraf etmek gerekirse dünya borsalarýný sadece endeks üzerinden takip ediyordum. Ýmdi 1998 e kadar geri gittim . Bu endeks hiçbir zaman bu kadar dik bir açý ile yükselmemiþ momentum eskisi kadar güçlü deðil diðer göstergelerde öyle ama tabiki bu satýþ anlamýna gelmiyor 2191 den baþlayan yükseliþin 5037 de son bulmasýný bekliyorum. Artý eksi olabilir 50-100 olabilir .Ama buralarda son bulmasý normal olur sonrasýnda mart 2020 deki gibi saðlam bir düzeltmesini beklerim arada ufak tefek düzeltmeler tabiki olabilir ama eliott zaten zor . Bütün ortamalar aþaðýda alýnýr mý derseniz ben almam alýrsam bile %4-5 s/l koyup öyle alýrým ama doðrusu satmak için 5000 leri beklemek .
Ykb genelde çok iþlem yaparken nette pek bir þey yapmazdý ilginç, baþka oyuncu muhtemelen net hareketi yapan? Deðiþik deðiþik iþler. Normal bir gün olmadýðý belli ama.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük poz taþýyan kurumlarýn bu kadar birbirine yakýn olduklarý zaman hatýrlamýyorum.
Pastadan bir þey çýkarmak zor.
Þuan fiyat hareketleri yukarý gideceðini iþaret ediyor.
Ama yinede belli olmaz.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri