Selâmlar,
Aþý konusu geçmiþ, bir kaç kelam etmek istiyorum bende musadenizle..
3 yýl önce bir hastalýk ve sonrasýnda beyin ameliyatý geçirmiþtim, bu sebeple idari izinli olarak bir yýldýr evden çalýþmaktaydým, kullandýðým düzenli bir ilaç yok ancak ayda bir nöbet þeklinde baþ aðrýlarým olduðu için aðrý kesiciler kullanýyorum, hastalýk sonrasý kalýcý oldu bende sanýrým.( Bunlarý biontec yan etkilerini çok sert yaþamýþ olmam dolayýsýyla yazdým)
Geçmiþteki hastalýðým sebebiyle doktorumun da tavsiyesi ile ilk iki aþýmý sinovac oldum ve 3. aþýmý da geçtiðimiz pazartesi biontec oldum, aman Allah'ým çok sarstý beni, ateþ-sýtmalanma-aðrý-halsizlik-bulanti v.s ölüyorum sandým, fakat ertesi sabah yani bir gün sonra sabah kalktýðýmda birþey kalmamýþtý, bir gece önceki halimden eser yoktu yani, belki de benim kronik hastalýðýmdan ötürü bu kadar sert yaþamýþ olabilirim yan etkilerini ancak þu an yine aþý yaptýrma mý söyleseler sinovac olurdum sanýrým, fakat illa ki aþýmý olurdum..
Düþünüyorum da, aþý yan etkisi ile bu hastalýða ben bir gün zor dayanabilmiþken ya gerçekten covid olsam buna hiç dayanamazdým sanýrým..
Allah hem saðlýk personelinin hem de bu hastalýða yakalananlarýn yardýmcýsý olsun, yakalanýyor muþ gibi yapmak bile demosu bile zormuþ, risk almayýn aþý olun bir an önce bence.. Naçizane..
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri