x100 1440 da saðlam kapýþma var. Buvalar kabul etmiyor, tekrar 1465 denemek isteyebilir, Sn. Yemekci gibi düþünüyorum.
1552 kýrmadýðý her saat boða güçleniyor, kýrarsa teslim olacak gibiler.
Ýþlem yok, izlemeye devam.
x100 1440 da saðlam kapýþma var. Buvalar kabul etmiyor, tekrar 1465 denemek isteyebilir, Sn. Yemekci gibi düþünüyorum.
1552 kýrmadýðý her saat boða güçleniyor, kýrarsa teslim olacak gibiler.
Ýþlem yok, izlemeye devam.
#XU030 #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...08191328097367 herkes görüyordur muhtemelen
y.t.d.
Ereglide satýþlar 18 noktasýna kadar varacak gibi duruyor , lakin.
Sonrada devam eder mi ?
Asýl ödüllü cevap bu olur![]()
Abi sen kaçýrdýn sanýrým,bý arkadaþ buraya yazmýþtý,o þahýs Ereðli topigine gelmiþ bý bak diye. 2 gün önce en az yüzde 6 ile çýkýþ baþlar diye mesajlarý var Ereðli topiginde,hatta seninde bý ara ismin geçmiþti orada.Ama gerçekten çok iyi tespit etmiþsin,onunla birlikte bý iki trolde buraya yazmýþtý endeks 4000 diye, onlarýn mesajlarýyla birlikte Ereðli öncülüðünde endeks döndü.
Ters indikatör için tekrar tebrikler..
margin saatine son bir gayret. asýl yön ondan sonra belli olur.
audentes Fortuna iuvat
BÝM log
EREÐlÝ Þort
Ýyi kazandýrmaya devam ediyor
selam.. ben 8.61 shortlamýþtým aðustos vade, bi kaç defa trade ettim ama duruyo pozisyon hala, þu an 8.56, beþ kuruþ karla kapatmayý düþünmüyorum.. tabii pozisyon açarken hatalý davrandým, faiz toplantýsý civarýnda açmam gerekirdi, nitekim o sýra 8.75 gördü, oralarý yakalayabilsem daha eyiydi
emirlikler gelip özür diledi reisten, affedilmeyi rica etti.. yakýnda selman da gelip reisin ayaðýna kapanacaktýr.. tabii, bu el-aman dilemeler bedavaya olmaz, yakýnda körfez parasý yaðmaya baþlayacak, dolar shortlamayý ihmal etmeyin
Yer Ýmleri