Pazartesi ne olacak ayu ve boða kardeþlerim maçý kim kazanacak
Pazartesi ne olacak ayu ve boða kardeþlerim maçý kim kazanacak
abi aslýnda yön konusunda çok fazla þüphelerim yok.
sonuçta 1580'den 1544'e kadar düþmüþ her finansal enstrüman 12-15 puan tepki verir. misal hedef 1440 ise sonuçta dümdüz bir çizgi halinde hedefe koþmaz. ölü kedi metaforu gibi düþünmek lazým.
arada alengirli iþler olur. bu hareketlerin ne zaman olacaðýný bilemeyiz. ben pazartesi beklerdim.
satarken kepçeyle satýp, alýrken kaþýkla alýyorlar.
düþüncem böyle.
audentes Fortuna iuvat
Þimdi bu yalancýlarý ben ne yapim ? sen söyle ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post5481783
Hayat hoþ gerisi boþ
Sayýn Bear Bull hesapta hala duruyor. bu saatten sonra iptal olur mu?
EMLAK böyle bir robot lazým olursa haber ver bende yazýlmýþ ve gerçek ortamda test edilip teyidi alýnmýþ düzgün çalýþaný var.
elimizde kalmasýn alýcýsý çýkarsa veririm.
Spot için
mesela tüm hisselere aþaðýya pasife 100 er tl lik alýþ yazdý
gelenler düþmeye baþlarsa o hisseyi 200 tl lik dahada düþerse 400 tl lik 800 - 1600 diye alýma devam ediyor
% 1 üstü (ayarlanabilir) kar gördüðünde satýp parasýný alýyor.
elde sürüyle çeþit hisse var her akþam seans bitiminde maliyetin üstüne otomatik satýþýný yazýp bekliyor vs vs
aklýma gelen tüm detaylarla yazdým.
aynýsýný vadeliyede yazdým ama baktým oraya teminat yetiþmeyecek 1-2 iþlemden sonra durdurdum robotu tamamen gerçek ortam testini bitiremedim. genede çalýþýyor.
Bear_Bull
@BearBull26
Valla herkes böyle diyor ama takas oranlarýna bakýnca hafif yukarý ama yatay duruyor. Nisandan bu yana %43'ün üstüne çýkmýyor, %42'nin altýna inmiyor.
https://www.hizliresim.com/lmt1qpb
Tek önemli not, Nisan ile Haziran arasýnda endeks yükselirken yabancýlar satýyordu. Aslýnda uzun zamandýr böyle, 2020'deki ralliyi yabancýlar mal çýkmak için kullanmýþ. Resmen yerli yatýrýmcýya vermiþler malý hem de fiyatlar yükselirken. Bu son yükseliþte ise yabancýlar hafif de olsa artýdalar yani onlar da almýþlar. Bence bu deðiþim iyi bir sinyal olabilir. Fakat öyle yüklü aldýlar vs kesinlikle yok
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Borsa KAP da .... nolu 08 -10 ay vade xautry de yapýlan iþlemler ... md gereðince iptal edilmiþtir açýklamasý yapmadýysa iþlemler geçerlidir.
aracý kurum valör iþlemler 20:00 - 22:00 arasý tamamlanýr sonrasýnda bakýn yine.
pazartesi hesapta duruyor görürsünüz ve istediðiniz an satarsýnýz.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri