Bu hafta BEKLENTÝm 2 günlük bir 158x denemesi sonrasý satýþ gelebileceði yönünde. 158x üzerinde çarþamba kalamazsa günlük indikatörlerim de sat verecek. Trendin baþýndan beri destek olan yükseleni test edip üstüne çýkarsa bu hafta olan düþüþ düzeltme olarak kalacak ve indikatörler günlükte sata geçmeden rahatlamýþ olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
AÞI KESÝNLÝKLE ÝÞE YARIYOR GENÇLER KENDÝMDEN BÝLÝYORUM.!!!
karantinam bitti.!!!
aþý olan ölümler ben hiç görmedim hatta bunu yazdým uzun süreli yoðun bakým yatýþý olaný bile görmedim ziyaret þeklinde oluyor.!!!
bu iþten SAÇMA SAPAN akýllý olduðunu zanneden ve çýkarým yaptýðýný sanan BAZI KALEMLERE diyeceðim þu;
BU HASTALIÐIN NET BÝR TEDAVÝSÝ OLSA AÞIYA NE GEREK OLURDU.!!
þimdi daha aðýr konuþacam da maum forum yetkilileri ne kadar haykýrsakta gitti KAMÝL dediklerimizi bize karþý kayýrdý.!!!
AÞI OLAN OLUR OLMAYAN OLMAZ AMA AÞI ETKÝSÝZ DEMEk g*t ÝSTER AÇIK AÇIK SÖYLEYEYÝM.!!
covid olursanýz ölebilme ihtimaliniz var ama aþý olursanýz ölmezsiniz be annem.!!!
kamu kurumunda koltuk sahipleri þuan erdoðaný sadece arkasýndaki güç olarak kullanýyor kullanmakla kalmayýp kendi "baþkanmýþ "gibi iþ çeviriyor.
e tabi biliyor.
bugün erdoðan asgari ücretlinin maaþýndan haberi bile olmadýðýný daha doðrusu ekrandaki prompterdan okuduðunu.
haliyle benim çevirdiðim iþten mi haberi olacak diyor.
meclis vb olmayýnca . kamu kurumlarýndaki koltuklar þuan sadece kendilerine çalýþýyor bir nevi.
sanýrým saatlik grafik paylaþmýþsýnýz. biraz daha uzun vade grafiðe bakýnca:
https://invst.ly/vts0g
bu grafik yukarý döner mi? çok emin olamýyorum. sanki ayý piyasasýnýn çok baþýndayýz ve testere uzun zaman devam edecek gibi gözüküyor. 1580 üstüne gidecekse bile sanki bu vadede bu ihtimal zayýf gibi.
bu da çok yakýndan bakýþ: 5 dk
https://invst.ly/vts3o
kýrmýzý barlardaki hacime dikkat derim. macd aþýrý alým bölgesinden uzaklaþmaya baþlamýþ.
audentes Fortuna iuvat
Ýsrailde çift doz aþýlama %63..üstelik koruyuculuðu en yüksek biontech aþýsý uygulandý sadece..bundan 6 ay önce hiç unutmam, israilde aþýlanma baþlayýp vakalar hýzla düþünce, gece hayatýndan görüntüler paylaþýlmýþ, olay aþý sayesinde bitti, bitiyor mesajý verilmiþti.
fikri takip denen bir þey yok..tutarlýlýk diplerde...aþý konusu ne abartýldýðý kadar olayý çözüyor, ne de bir iþe yaramýyor noktasýnda olmak lazým.
gelinen son noktada...her yýl en az iki doz aþý oluruz...1-2 yýl daha devlet bu iþi finanse eder...daha sonra, parayla eczaneden alýr vurulur parasý olanlar, olmayanlar covid le yaþamaya alýþýr...biraz da tedaviler geliþirse, varyatlarýn öldürücülüðü de azalýrsa, ölümler mesela 100 lerin altýnda kaldýkça ülkemizde, olay normalize olur.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Kesinlikle haklýsýnýz düþüncem tepe deneyip geçemezse yýkýlmasý üstünde kalýrsa MACD yi sata çevirmez görünüm sanki geniþleyen yassý gibi olup yukarý boy atmasý olur. Ama günlükte hala sata geçmedi. Onun için tepeyi hemen býrakmazlar diye düþünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kiralýk ev fiyatlarý yüzünden sosyal patlama olacak sanýrým bir daha ki sefere
Yer Ýmleri