en üstte ki yatay 4 saatlik en yðksek iþlemlere göre belirlenmiþ referans aralýðý ..!!
altta ki ise 1 saate göre belirlenmiþ referans aralýðý ben kopuyorum demiþ ve saatlik sistem al vermiþ ve tut diyor..saygýlarýmlar.!!mc ginley bant salýnýmlarý olasý net stop 65,98 ama üstünde 69,26 ya kadar boþ..baþarýlar
Görünüm pozitif, Pala'nýn eli ve akþam için hiç bir sinyal yok en kýsa yoldan flatlayayim. Tekfen mi longlasak bu sefer![]()
Teþekkür ederim geçen ay Binanceden coin hesabý açmýþtým ancak iþlem yapmadým iþlem yapabilmek için grafiklere bakmam gerekiyor onlarýn grafiklerinden birþey anlamýyorum ve kullanamýyorum ben asýl metastock biliyordum onuda burda forumda birinden öðrenmiþtim moderatördü bundan tam 20 sene önce ama nickini falan hatýrlamýyorum sonra hastalýða yakalanýnca bu iþleri herþeyi býraktým tedavi sürecim çok uzun sürdü neyse bunun haricinde birde matriks prime daki grafikleri kullanabiliyorum . Öðrenmem gerekiyor dün fx i epey kurcaladým . Öðreneceðim inþallah
1785 üstünde kalabilirse ons altýn ki burasý seans bazda çok ciddi destek...
boða oluþur.!!1779 a kadar salýnýmlar tolere edilebilir.!
sistem 1732 aldýrdýðýný 1783 de sattýrmýþ.!!
þimdi bu destek üstünde biraz hacimli kalýrsa 20 dolar marj var minimum
baþarýlar...bilginiz olsun TRADÝNWÝEV coin borsasý için anlýk bedava grafik sunar kademe derinlikte binance nin kendisisdir.!!
EN güzel yaný bu platformalarýn çok güzel robot yapýp indikaötr uyarlayýp kolayca iþleme girebilmenizdir..
açýk kaynak kodludur EGO SIFIRDIR.
saçma sapan ROBOTLAR para ile satýlmaz..
al kendine göre çevir WEB TABANLI kullan anlamý taþýr...
baþarýlar..
güzel tespit
yüzde 10 ihtimali sayarsak ikili dip yapmýþ seanslýk ayrýca net iþlem referansýna uzak 14,6 ya kadar olasý yükseliþi mevcut sadece tahta uyuz...
14,6 üstünde kopar...
garan 9,33 üstünde kaldýkça güçlenir..
long yönlü demir kovalarým bu hafta ÖZELLÝKLE EREGL KRDMD..
bunun yanýnda LONG YÖNLÜ PETKM
Yer Ýmleri