Originally Posted by izci Bu sefer kağıdı buldunuz...Goodyear hem baba kağıt, hem de finansalları iyi... inşaallah fiyatlarlar elimde iken. anele kadar(1 yıl) hatta gedza kadar(6 ay) taşıyabilsem kafi.
Originally Posted by koçari inşaallah fiyatlarlar elimde iken. anele kadar(1 yıl) hatta gedza kadar(6 ay) taşıyabilsem kafi. goody ile aselsanı pay değerinde kafa kafaya yakalamak gibi bi hedefim var nasip
Originally Posted by koçari goody ile aselsanı pay değerinde kafa kafaya yakalamak gibi bi hedefim var nasip Kısmetse olur tabii...Normal şartlarda zor bir öngörü...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Originally Posted by izci Kısmetse olur tabii...Normal şartlarda zor bir öngörü... Aselsanı koparıp götürmeleri için fazla bi sebep yok hisseye hala ucuz diyemiyorum.
Aselsana bir bakmak lazım abi...ama onun da çok fazlası olacağını sanmıyorum...
Originally Posted by koçari goody ile aselsanı pay değerinde kafa kafaya yakalamak gibi bi hedefim var nasip Nasıl ki egser 3 lira altından gelip aselsanı yakaladıysa sende yakalayacaksın goody az saç baş yolmadım 3.50 ler de süründürmeyin bu hisseyi buralarda diye.
Forum Rules
Yer İmleri