Eski toprak lar mekana teþrif ediyor bakýyor um...😊😊
Eski toprak lar mekana teþrif ediyor bakýyor um...😊😊
Son düzenleme : kwon3; 17-08-2021 saat: 14:49.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Satýþlar baþlamýþ yine bakalým bu gece kimin götü ayazda kalacak
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
götleri donsun..![]()
Þu bizim avrupada kuracaðýmýz þirketle alakalý býr ýký haber düþse hiçte fena olmaz...!!
...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Bu arada bilanço geldi. 7.5 milyon civarý..
Hayýrlý olsun.
Beðenmedim maalesef
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bilanço hayýrlý olsun.Bilanço halka arzdan önceki verileri kapsýyor haliyle. Bilançoda olumsuz bir durum yok. Geçen döneme göre satýþlarýný %50 artýrmýþ ,buna bakarak yeni ekstra yapacaðý iþleri saymazsak yýl sonu 200 mn ve üzeri bir ciro gelecek gibi görünüyor. Yine önemli bir husus brüt kar marjý 19 dan 27 ye çýkmýþ, yeni yazýlýmlarýn satýþý ile birlikte kar marjýnýn daha da yükseleceðini düþünebiliriz.
Bilanço ip uçlarý itibariyle olumlu .Hisseyi olumsuz etkileyecek kötü bir veri yok gördüðüm kadarýyla.
Vbt yazýlým ,birbirinden deðerli arge yazýlýmlarýnýn devreye girecek olmasý ve son olarak bana göre hiç para harcamadan yaptýðý süperstratejik avrupa hamlesi ve sýradaki diðer beklentileri ile son derece olumlu bir portre çiziyor.Ne diyelim yolu açýk olsun.
Yer Ýmleri