• 26.03.2021 tarihinde þirketimiz üçüncü taraf bir havayolu þirketi ile 3 yýl ay geçerli
olmak üzere yapýlan Lisans, Bakým ve hizmet Anlaþmasý yapmýþtýr. Sözleþme
kapsamýndaki hizmetler Haziran 2021'de tamamlanmýþ ve 180.000 USD faturasý
27.07.2021 tarihinde kesilmiþtir.
• 14.07.2021 tarihinde Þirketimiz üçüncü taraf Yurtdýþý Menþeli Otomobil þirketi ile 6 ay
geçerli olmak üzere "Yazýlým Geliþtirme Hizmeti" konulu sipariþ almýþtýr. Sipariþ
kapsamýnda verilecek hizmet tutarý 153.500 Euro’dur.
• 27.07.2021 tarihinde Þirketimiz üçüncü taraf Demirçelik Üretim þirketi ile 1 yýl geçerli
olmak üzere "Lisans ve Bakým" konulu sipariþ almýþtýr. Sipariþ kapsamýnda verilecek
Lisans ve Bakým tutarý 148.000 USD’dir.09.08.2021 tarihinde Þirketimiz üçüncü taraf bir banka ile 1 yýl süreyle geçerli olmak
üzere "IBM Z Systems Platformu (Mainframe) Ýçin Danýþmanlýk ve Yerinde Çalýþma
Hizmeti" konulu sözleþme imzalamýþtýr. Sözleþme kapsamýnda hizmet tutarý
385.000TL’dir.
bunlarýn niye hiçbirinin kapa bildirimi olmadý
Dostum pýyasa geleceði fýyatlar.. Týpký ardyz týpký kontrmatýk gýbý.. Bugun gelen bilançonun tahtacý için hýcbýr anlamý yok..!!!
Arda yazýlým halka arz olduðunda bu karlýlýk rakamlarýna ulaþmamýþtý kontrolmatýk te öyle..!!
Býzým bakacaðýmýz þirketin gelecek vizyonu...!!
Belký tahtacý býlancoyu kullanýp tahtaya býraz basabilir..
Ama buradaki arkadaþlarýn çoðunun malýyetý aþaðýdadýr diye düþünüyorum..!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Doðru çok yönlü bakmak lazým ama bir 20 milyon yazsaydý kimse bir þey demezdi. Logoya bak, ardyz bak nasýl bilanço. Normal þartlarda bu kara bu fiyat bana fazla gibi geldi ama neler neler gördük. Alýr götürürler, geleceði fiyatlar bilemem. Ýnþallah çýkmaya devam eder.
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklýsýnýz. Ýnþallah yarýn da halay çekeriz.
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arz dan aldýðým lotlarla, ekleme yapmadan bekliyorum. Bilanço fena deðil ama bizim borsa bazen bilançoyu pek takmýyor.
Yer Ýmleri