Patron aldýðýn hisseleri lütfen sat
Yoksa tahta sahibi bu hisseyi taþýmaz
Akfen holding vardý.
Hisselri bir türlü yukselmedi.kendileri almaya baþladý.yabancilarda sattý durdu.yine yükselmedi
Sonra piliyi pirtiyi toplayýp çýktýlar borsadan
Sabancý koç büyük sirketler kendi hisselerini almaz.
Çok ucuz kalýr yine almazlar.
Oyuncu olmak baþka patron olmak baþka
Vakti gelince hepsi de farký kapatýr.
Onun için yenisiniz borsada
Bir an önce satýn hisseleri.
Ýsterse on TL olsun hisse
Siz bununla ilgilenmeyin lütfen
Yoksa bizi de batiracaksiniz
Ytd
Samimi bir yazý kaleme almýþsýnýz lâkin Koç Grubu en son geri alým programý açýklamýþtý...Akfen örneði var lâkin bir de bimas örneði var...Þu an deðilse de geçmiþte milyonlarca lot geri alým yaptý bimas , hisse yine yürüdü, yine yürüdü..yani þirkette kârlýlýk süreklilik arzedecekse,temettü verimi olacaksa,büyüyecekse eðer geri alýmlar pozitif de etkileyebilir...Vbtyz dezavantajý yeni arz oluþu,ky nýn hissede aðýrlýkta oluþu...ve þirketin öngörülebilirliði ile ilgili henüz yolun çok baþýnda oluþu... zamanla yoluna girecek konular bunlar..sabredebilene ve þirkete güvenebilene bol sabýr ve Bereketli kazançlar temenni ederim...![]()
Hissesini satan da var sonuç ortada
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yanlýþ yönlendiriyorsunuz insanlarý. Þu anda gerek SAHOL gerek KCHOL gerekse de Koç’un amiral gemilerinden ARCLK’te geri alým programý sürüyor. Hergün KAP’a haber düþüyor, açýn bakýn lütfen. Düzgün þirketler sýkýntýlý türbülanslý ekonomik ortamlarda yatýrýmcý maðdur olmasýn diye böyle geri alým programlarýný açýklar. VBTYZ’de mevzu patronun geri almasý deðil, hisse arzdan sonra þu anda %73 primli, konsolide oluyor ki yeni bir hareket yapabilsin. Bir spekülatör uzun süredir kaðýtta ve o konsolidasyonu ne zaman tamamlarsa o zaman hareket eder. Bu hisse alýp, unutmalýk, sürekli ihale haberi geliyor, önü açýk. Hee ben tavan tavan gitsin hemen zengin olayým diyorsanýz, bu hisse belki de size göre deðildir. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Edata dan ayrýþtýk mý þimdi[emoji1787]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tahminimce kolay kolay cikmaz bu hisse, kucuk yatitimci cok. Ýnvensting , twet telegram burada cok kucuk yatirimci var serdenislerini okuyorum. Ben ve digerleri satmadigi surece gitmez. Benim kanaatim bu yonde, ya hep satacagiz (ben satmam) ya para buldukca alacaz. Baska kacari yok.
CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri