Normal bir bilanço gelmiþ gibi görünüyor.Satýþlar 1 yýlda % 50 artmýþ, net kar ise yaklaþýk 2.5 kat artmýþ. Vbt nin düzenli ve sabit gelirlerinin ortaya çýkardýðý temiz bir bilanço olarak görünüyor.
Ama tam olarak anlayamadým. Nakit 224 mn var. Bunun sebebi satýcýya 126 mn luk borç ve bu da borçlarý artýrmýþ gibi gösteriyor.Mal ve hizmet karþýlýðý emanet alýnmýþ para gibi desek o þekilde de gösterilmemiþ , satýcýya borç denilmiþ.Bunu bir bilanço uzmaný arkadaþýmýz açýklarsa çok memnun olurum.
Yurt içindeki kurulu düzenin bir benzerini yurt dýþýnada taþýma hedefleri olan ve bu konuda ciddi çalýþmalar yapan vbt yazýlýmý ve bu çabalarýný takdirle karþýlýyoruz.
Bu gelen bilançoyu güzel bir baþlangýç olarak görüyorum ve buna istinaden vbt yazýlýmýn gelecekte çok daha süper bilançolar getireceðine inanýyorum.
Galiba biz kendi kendine gelin güvey olmuþuz
Þöyle hisse böyle hisse diye
Logo nun bilançosunu görünce bunu daha iyi anladým þahsen
Ha vbt kötü þirket deðil ama ederi bu deðil
Fonet ile ayný seviyede olmasý gerekir yani halka arz fiyatlarýna bakarsak bu bilancoyla olmasý gereen yer oralar kanaatimce
Ayný bilanço onda da var kar olarak
O da saglikj bakanlýðýndan iþ alýyor
Dað fare doðurdu bilanço da 60 bekleyen vardý.
Bu 35 neredeyse yarýsý
Çok vasat bilanço denebilir aldýðý iþlere bakarsak
Bakalým temettü daðýtacak mý daðýtacaksa ne kadar daðýtacak
Elinde olanlar için uzuncuysa tutmalarý
Elinde olmayanlar için de 17 18 bandýnda almalari mantýklý olacaktýr.
Koskoca Ereðli 4 tl.temettu daðýtacak neredeyse
Otokar 17 TL
Türk traktör 22 TL temettü daðýtacak
ASELSAN bile 22 TL üzerinde duramazken vbtyz 25 ler çok çok pahalý görünüyor
Bugün yine cezalandýracak görünüyor piyasa
Ýzleyip göreceðiz.
Ytd
Evet iyi olacaktýr geleceðin sektörü yazýlým geliþtirme
Ama çok fazla yazýlým þirketi de var.
Bunu da göz önünde bulundurarak orta ve uzun vadeli beklemek lazým
Ne yazikki sosyal medyada yaygara koparýp hisseyi olduðu yerden yüzde 50 yaptýrýp milletin kucaðýna býraktýlar.tepeden alanlar orta vadede kazanýrlar ama kýsa vadede surunderecek görünüyor
Ytd
Yönetim kurulu 50 kuruþ brüt 45 kuruþ net temettü kararý aldý.
Hayýrlý olsun.
YT.D.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Bilanço sonrasýnda, genel kurul gündemini ve kâr payýný hýzlý þekilde yayýnlamasý ve Halka Arz fiyatýnýn üzerinde alým yaparak hissesine sahip çýkmasý olumlu. Yazýlým sektöründe nakit kâr payý daðýtmak enderdir.
Logo bile 21 yýlda 6 kez nakit temettü ödemesi yapmýþ. Tesadüf onun da ilk nakit temettü verimi %2 imiþ. Bütün bu sebeplerle Birol Bey benim güvenimi kazanmýþtýr.
ÝnþAllah yolumuz uzun. Alan satan herkese hayýrlý kazançlar.
Ytd.
Yer Ýmleri