[IMG][/IMG]
Paranýn ve seviyenin el deðiþtirdiði manipülasyon, insider in at koþturduðu borsada;
Temel analiz yapýlabilir mi?
Teknik analiz yapýlabilir mi?
Þirketin datalarýndan baðýmsýz isterlerse 200 e de 500 TL e de götürürler. Olmadý 5 TL e de düþürürler.
O nedenle analizi çok da ÞEY etmeyin derim ben.
Felis silvestris
Bir ara o kadar sýk iþ Kap'i atýyordu. Bugünlerde haber yok. Geçen yýldan beri halka arzdan alýp en cok guvenip en az gideni oldun Vbtyz.
Bilançoyu merakla bekliyoruz... 🙂 Güvenilmeyen hisseler bile kaça katladý...inþallah yolu uzun olur yeni atýlýmlarla
Vbt yatirimcisi olarak yzun yillar elimde tutacagim dedim de son gunlerdeki hareketleri hic hosuma gitmedi.bildigimiz dyo ve gürisin patronlari gibi hareket etmeye basladilar.
CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Orta ve Uzun vadeli yatýrýmcýlar için bol þanslar.
Felis silvestris
Yýl sonu ciro ve kâr tahminini geliþmelere göre ayrýca yaparýz. Ama 9 Aylýkta 500 mn ciro ve 70 mn luk bir kâr gelirse iyi olur.
----------------------------------------------------------------------------------
Yazýdaki rakamlar ve fikirler tamamen tahmini ve þahsi varsayýmlar olup hisse alým satýmlarýnda gerçekmiþ gibi dikkate alýnmamalýdýr.
Yer Ýmleri