Keko kendýne hýsse yapmýþsýn hayýrlý olsun ,, Sahýbý oldukça dürüst býrý yatýrým yapýlabilecek nadýr þirketlerden tebrikler !!
Keko kendýne hýsse yapmýþsýn hayýrlý olsun ,, Sahýbý oldukça dürüst býrý yatýrým yapýlabilecek nadýr þirketlerden tebrikler !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Keko hocam bi Vestele gelemedin , gelme ihtimalin var mý?
Kolay kolay gelmem dostum..ben genç ,dinamik,hýzlý büyüyen ve kýsa sürede yüksek potansiyel sunabilen hisselerin peþindeyim..bunlardan bulduðuma inanýrsam alýyorum..Vestel gibi hisseler göz önünde olup herkesçe bilinen dolayýsý ile herþeyiyle fiyatlanmis hisselerdir...endeks oranýnda kazanç saðlarlar...benim amacým endeks üstü kazanclardir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
tavan açtý yetiþemedik dün izlemeye almýþtým haber gelmiþ kapanýþta
Tavan açmadý.
GelenKAP
Þirketimiz VBT Yazýlým A.Þ., Türkiye'de yerleþik Bir Kamu Bankasý ile "Anasistem ve Daðýtýk Platform Yazýlýmlarý" yenileme ve ek lisans alýmý konusunda anlaþmýþ ve 3 yýllýk sözleþme imzalamýþtýr.
Sözleþmenin toplam bedeli 7.500.000,00 Amerikan Dolarýdýr.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygýlarýmýzla
vbtyz geçen yýlýn 34 milyonluk karýndan %38 ini 13 milyonluk karý da temettü olarak daðýtmýþ...temettü vermesi de çok güzel...evladiyelik alýnýp tutulabilir..vbtyz gerçekten de çok muthiþ iþler alýyor...büyüme hýzý süper...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri