ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Escom bilgisayarý hatýrlatýyor bu ortaklýklariþi bilen adam tabiki nakitte para bekletmesin , bol ortaklýk iyidir,hele ki birgün bir tanesi aþýrý deðerlendirse herkes mutlu olur
4. Çeyrek inþallah yeni bir çýðýr açar vbt de, Birol Baþaran a güveniyoruz bakalým,Ýstanbul da yaþasaydým genel kurula da katýlýp kendisini görmek isterdim.
Bist kimseye paylaþým yapmaya derman býrakmamýþ anlaþýlan, 1 haftadýr sessiz buralar.![]()
Lotlar daha elimizde ama deðeri þimdilik düþük![]()
biraz önce geçen yýl endeks 16 þubatta acaba ne kadar diye merak edip baktým...endeks tam olarak bir yýl önce 2000 imiþ..bu gün ise endeks 5000 olmuþ...yani %150 lik bir prim yapmýþ...tabi bu süreçte bir çok hisse endeks kadar deðil 3-5 kat çýktýlar...
yine geçen yýl yazýlým sektörlerinden ardyz tam da bu vakitlerde 5,00 tl imiþ..bu gün ise 7,72 de ve yaklaþýk olarak sadece %50 çýkýþ yapmýþtýr....yine vbtyz ise 24 imiþ...bu gün ise 46 tl de...vbtyz ise sadece %90 lýk bir çýkýþ yapmýþtýr..
görüldüðü üzere bu sektör gerçekten de çok geri kaldý...son bir yýlda bir çok hisse kat be kat gitmiþken bunlar hala endeks kadar bile gidememiþler...patronlarý da biraz vicdanlý olsa ve sahip çýksa ?? vede çeþitli dümenler çevirmezler ise ?? bu sektörün artýk çýkýþlar yapmasý gerekiyor...bunu fazlasý ile de hakediyorlar...sabýr sabýr sabýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ne olacak keko bu Teknosanýn an itibariyle 16 TL Vbtyz 42 TL , gesan 212 TL an itibariyle gýdalar enerji teknoloji aut, Demir, Çimento Ýn, ne düþmüyorsun neden böyle oldu tüm hisseler demir çimento hariç aldýðýný verdi geriye
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bilanço bari gelse de önümüz biraz daha netleþse...
Yer Ýmleri