E data dan sonra buna katýlým çok olacak bence , benim de tahminim max.150 lot...çünkü edata da az yazanlar piþman oldu...bu sefer daha az gelecek...katýlýmcý sayýsý 75 bini bulabilir
CPH2009 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E data dan sonra buna katýlým çok olacak bence , benim de tahminim max.150 lot...çünkü edata da az yazanlar piþman oldu...bu sefer daha az gelecek...katýlýmcý sayýsý 75 bini bulabilir
CPH2009 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sefer daðýtým 100 hisseyi geçmez birkaç hafta önce yaprak kýmýldamýyordu Mediterra ve Edata dan sonra eski yoðunluða geri ulaþýldý sohpet aralarýnda yine borsa konuþulmaya baþlandý. Yakýnda 10/20 hisse daðýtýmýna dönülür.
YTD.
Sektör olarak bakýldýðýnda herkes e datayý baz alarak kýyas yapmýþ ve katýlýmýn artacaðý tahmininde bulunmuþ ancak ayný hafta arz olan ve lotlarýn tamamýný satamayan bir þirket daha var bunuda unutmayalým. Yatýrýmcýlar umarým seçici davranmaya devam eder önüne gelene 30-40 kat talep yaratmazlar. Benim düþüncem o eski günlere yakýn zamanda dönmeyeceðimiz yönünde.
Vtb/baþaran: Paramýz var, biz halka arzý bilinilirlik ve þeffaflýk için yapýyoruz -
Vtb/baþaran: Devamlý büyüyen bir þirketiz -
Vtb/baþaran: Halka arz gelirimiz ile özellikle yurt dýþýnda yazýlým ve hizmet satmak istiyoruz -
Vtb/baþaran: Talep toplamanýn ilk gününde, halka arza ilgi iyi gidiyor -
Hangi aracý kurumlardan vbt halka arzýna talep girilebiliyor? Ziraat ten denedim olmadý. Ziraatten talep girebilen var mý?
Yer Ýmleri