Adamlar satmak istediklerini sattý, bu korku neyin nesi baþka bilmediðimiz aðalarýn bildiði birþeymi var acaba.
Adamlar satmak istediklerini sattý, bu korku neyin nesi baþka bilmediðimiz aðalarýn bildiði birþeymi var acaba.
Ky tam umutlaniyor adamlar 500 K daha koyuyor. Görüntü mal el degsitiriyor.
Bu sattýklarý mal elindeki mallar deðildi tavaný bozduðundan sonra topladýklarýný satýyor bence zararýna
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Bir daha deneyecek taban bozmayý bakalim
Artýk zevkine lot yazýyorlar en iyisi mi beklemek
Þimdi bu patronlar iki taban la 5 850 000 lot hisseyi iki taban la ky ya halka arz mý etti iki taban la manas gibi sýð Bi hissede yatýrýmcýsý bile var mý yok mu beli bile deðil 5 850 bin lot peki öyle olsun bari güçlü birine devretseydiniz yani hisse çýktýðýndan beri 20 sayfa yazýlmýþ 5 ini ben yazdým heralde böyle bir hissede
19 milyon iþlem olmuþ 6 milyon hisse devredilmiþ güya korkup satanlar da olmuþtur illaki özellikle bu gün iyide alanlar nerede aha iþte topu topu 5 kiþi geldi topiðe hadi 15 olsun 25 olsun normalde 20 liranýn üstünde iþlem gören bu hissede 6 milyon mal kakalayacan en az 100 kiþi olmalýydý bu topikte aðlayan aðlayana olmalýydý Nasrettin hocanýn iþine döndü kedi kýyma döngüsü gibi oldu
Dün yönetim kurulu üyeleri 3.900.000 hisse satýþý yapmýþ
Yer Ýmleri