Bilgi için teþekkürler.Son günlerde hisse üzerinde acýmasýz bir baský hakim.Bilanço tarihi yaklaþýk ta olsa doðru ise belki de bu baskýnýn nedeni bilançonun ayak sesleri.Ben bu çeyrekten oldukça ümitliyim ama yine de küçükte olsa bir yanýlma payý býrakarak heyeceanla bilançoyu bekliyorum.Sonrasýnda yol haritamýzda neler var tekrar gözden geçiririz.
Ýlaç fiatlarýna 22 Þubat itibarý ile %37,4 zam onaylandý.. Cironun en az %37.4 daha fazla olacaðý anlamýna geliyor.. Bu yýl inþ Gen ilaç ýn yýlý olacak..
Özellikle takip edilmesi gereken iki durum var.Birincisi yýlsonu bilançosunun halka arza aracýlýk eden Oyak yatýrýmýn yýlsonu projeksiyonuyla ne derece uyumlu geleceði.Diðeri ise 1. çeyrek bilançosu.Bunlarý gördükten sonra hisse üzerinde bilnçli bir baský hareketimi var yoksa farklý bir durum mu var bunlarý finansal tablo sonuçlarýna göre yorumlamak daha uygun olur.
Bu hissede küçük majlarla trade eden bir gurup var ellerinde hatrý sayýlýr Bi lot var hisseye yön verecek kadar þirketin de gönderdiði kaplar beklentiyi yüksek tutulmasýna neden oluyor ky bu büyük hareketi beklerken trade eden gurup çorbayý içiyor durum bu ky %4 5 lik yükseliþler deðerlendirmediði sürece bu gel gitler devam eder durur bence hissenin içine etmiþler resmen
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Bu hisseye en az 3 aylýk bürüt takas uygulamasý gelmesi lazým ayrýca bugün bu harekete katký veren tüm yatýrýmcýlara cza gelirse hisse düzene girer aksi halde hep bu asansör hareketleri yapar durur
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Yer Ýmleri