,,,elýmde var ama çoðunluk yeo da ,,yarý yarýya yapmak daha mantýklý gýbý bakalým,,yený býr yýldýz doðuyor...!!
,,,elýmde var ama çoðunluk yeo da ,,yarý yarýya yapmak daha mantýklý gýbý bakalým,,yený býr yýldýz doðuyor...!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
brlsm in elinde 3,5 milyarlýk bitirilecek iþ var...depremden sonra inþaat sektörü de canlandý...yapýlmasý gereken büyük binalar var..bu binalarýn da mekanik iþlerini brlsm alabilir...þirket döviz kuru ile çalýþýyor..yani kar marjý aþaðý yukarý bellidir...kýsacasý þirket gittikçe iyi gidiyor...ges iþi de tamamlayýcý bir faktör oldu...gesanvari bir þirket ortaya çýkýyor...çalýþma þekilleri ile tecrübeleri ile gesana çok benzemeye baþladý...bakalým piyasa bu hisseye nasýl bir deðer biçecek ?? merakla bekliyoruz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu kap herþeyý deðiþtirir brlþm bende varým dýyor...!!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
paylaþtýðým videolarýn birinde þantiyelerde zaman zaman 7000 bin çalýþan sayýsýna ulaþýldýðý bilgisi kafamda kaldý (umarým hafizam beni yanýltmýyor ) faaliyet raporuna þu anda baktýðýmda þu bilgiyi gördüm :. Bunlarýn yaný sýra Þirketler’in üstlendiði
taahhüt iþlerinde çalýþan alt yüklenicilerin þantiyelerde çalýþan iþçilerinin sayýsýnýn zaman zaman
5.000’e kadar çýktýðý da dikkate alýndýðýnda Þirket ve baðlý ortaklýðý Erde Mühendislik’in sektörde
46.550 þirket arasýnda 250 kiþiden fazla iþçi çalýþtýran üst sýralarýnda yer alan 33 þirketin arasýnda
görülmektedir.
yeni alýnan ges þirketi ile birlikte çalýþan sayýsý 800 civarlarýna çýkmýþ ama alt yükleniciler ile birlikte bu rakam 5000 bazen de 7000 lere çýkabiliyor....þirketin 6 veya 9 ilde þantiye kurduðunu hatýrlýyorum (videolarýn birinden aklýmda kaldýðý kadarýyla )
normal sosyal hayatýmda hafýzam zayýftýr ama borsa hafýzam bir kaç derece daha iyidir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri