#nnf fonundan sonra ata yatýrýmýn #tlz fonu da birleþim þirketini keþfetmiþ. kendilerini tebrik ediyorum #brlsm
#nnf fonundan sonra ata yatýrýmýn #tlz fonu da birleþim þirketini keþfetmiþ. kendilerini tebrik ediyorum #brlsm
rönesan inþ. çok ciddi ve büyük bir referanstýr...zaten rönesans uluslararasý çalýþan çok büyük bir firmadýr..senin de dediðin gibi BAE de çok güçlü iliþkileri ve aldýðý büyük iþler var...bence bu ihtimal bile güzeldir...bence ciddi kapýlarý ona açacak...
brlsm in saha tecrübesi yüksektir..kaliteli iþ yapýyor....ben bu hisseyi alýrken bu faktörü de göz önüne almýþtým..bence doðru yoldayým...gerisi de kýsmettir diyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
merhaba Keko Dostum her ayýn ilk haftasý fonlar portföylerindeki son durumu kap a bildiriyorlar. o sayede bizde fonlar son ay itibari ile hangi þirketlere ortak olmuþlar takip edebiliyoruz. nnf fonu hiç unutmam alarkoyu 2 liralarda 4 liralarda eklemiþlerdi nnf fonuna. þimdi nnf fonu birleþimi de almaya baþladý. ata yatýrým da birleþimde pozisyon almaya baþladý. buy,goh, ýdh gibi bist 100 dýþý fonlarda birleþimde pozisyon almaya baþlar ise piyasada enerji þirketi olmaya baþladýðýmýzýn farkýndalýðý oluþur inþ.
þirketin yöneticileri ve yatýrým iliþkileri görevlerine daha çok sahip çýksalar iyi olur.
1. þirketin ünvanýna ENERJÝ eklenmelidir.
2. þirket analist toplantýsý düzenlemelidir.
3. 2024 büyüme öngürüleri, beklentiler kesinlikle ara ve yýllýk raporlarda dile getirilmelidir.
4. aracý kurumlara þirket ile ilgili bir analiz raporu yazdýralabilir. bu þirketin bilinirliðini öngörüleblirliðini artýrýr.
yatýrým iliþkileri yatýrýmcý dostu tavýr almalýdýr. sorulara zamanýnda hýzlý dönüþ saðlamalýdýr. rica etsem yönetime bu hususlarý iletebilir misiniz arkadaþlar ?
https://www.youtube.com/watch?v=z5xpgusTNzA
alanýnda çok baþarýlý , Tacirler Yatýrýmdan kaliteli analist Kadirhan bey "small cap" olarak birleþim mühendiliði beðendiðini belirtti #olumlu
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri