Pazartesi seans içinde kırmızıydı bir anda yukarı aldılar ve haftayı çok iyi kapattı,normal de kar satışı dersin fakat satan dökülüyor böylede bir durum var,ben hiç kar satışı yapmadım bozulma yok niye yapayım.Ons gümüş de 50 dolar dan 120 dolara 1,5 ayda yükseliş yaşamıştı sonuna kadar bekledim ne zaman bozulur o zaman gerekeni yaparım hiç kimse tepeyi bilemez neyse çok iyi durumda yeotk hissesi.O dönemde ons gümüş de şu tartışmalar vardı 100 doları geçti düzeltme gelebilir diye ama 120 dolar da durmayıp 150 dolara da devam edebilirdi önemli olan ne dedikleri değil önemli olan trende olabilmektir.
Ons gümüş de 60 dolar civarları dip gibi gözüküyor ama ralli yok yatay süreç ne kadar devam eder 5 ay 3 ay yada 1 yıl bilinmez önemli olan o ralli döngüsünü büyük hareketi yakalayabilmek.
Çok basit temel analiz hürmüz boğazı kapalı kaldığı sürece ve iran,amerika arasında normalleşme yani antlaşma olmadığı sürece değerli metaller de ralli büyük hareket beklemiyorum ve yatay süreç devam eder.Belki de yanılıyorum zaman gösterecek şuana kadar yanılmadığımı gördüm.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri