Yeotk hisse teknik de sat durumunda o yüzden aðýrlýðýmý azaltmak zorunda kaldým ytd.Umarým ben yanýlýrým pazartesi yükseliþ yaþar neyse izlemeye devam.
Yeotk hisse teknik de sat durumunda o yüzden aðýrlýðýmý azaltmak zorunda kaldým ytd.Umarým ben yanýlýrým pazartesi yükseliþ yaþar neyse izlemeye devam.
Þubat ayý var ya 2024 yýlý 75 civarlarýný görüp zirve yapmýþtý sonra düþüþ trendi baþlamýþtý ne zaman 75 TL yi eski zirvesinin üzerinde kapanýþlar yaparsa ralliye baþlar yok yapmazsa süründürmeye devam edecek gözüküyor neyse 1,çeyrek açýklansýn hissede belirleyici olacaktýr ytd.tabi 2 sene önce ki 75 TL ile bugünün 75 TL ayný deðil yani 3 haneli rakamlarý beklemek mantýklý olandýr ytd.
F/K 12,53 PD/DD 4,48 Yeotk gene de ucuz hisse deðildir 2024 yýlýnda ki çarpanlarý yüksekten yani önden fiyatlanmýþtý o yüzden 2 yýl zirvesinin gerisinde olmasý normal durumdur hatta 1 yýl sonra bile hisse fiyatý 50 civarlarýnda olursa o zaman enflasyonda olduðu için hisse 3 yýl da çarpanlarý ucuzlamýþ olur benim düþüncem böyle ytd.Bakýnýz Aselsan þuan pahalý ama yükseliþ yaþamaya devam ediyor neden?nedeni yok o yüzden bazý þeylerin cevabý yoktur ytd.Petrol ile en çok ilgisi olan tüpraþ zorla yükseliþ yaþýyor cevabý yok verilemez o yüzden biraz da þans olacak ytd.
Sabah az daha hepsini satýyordum neyse kalanlar da yeter önemli olan yükseliþ yaþamasý az daha tavan oluyordu þuan iyi maliyetim yeotk de izlemeye devam mantýklý olan 100 TL ye yükseliþ yaþamasý olur olmaz o ayrý konu ytd.Eðer 1,çeyrek sonucu olumlu olursa olabilir.
2026 yýlý FAVÖK beklentim 5,1 Milyar TL
Bu rakamda prospektif fd/favök ü 5 in altýna çeker.
Bedavadan biraz pahalý gibi.
Ýlk çeyrek net kar beklentiniz nedir?
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Yýllarca önce Naten hissesinde 4 defa tavan yaþamýþtým kýsmette varsa Yeotk de 10 tavan yaþarým niye olmasýn.
Yer Ýmleri