Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?
- Oylayan
- 59. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
1700 üstü
-
1500 altı
-
Arasında bir yerde
-
Bu borsada makinalar olmasa şuanda pıst 100 de hacim 2-3 milyarı geçmez.
bu makinalar kimin zamanında kimler kimlerle el ele iken monte edildi bakın bir zahmet.
bu sistemi bazı arkadaşlar basit görüyor , öbür köyde Don kişot cons daha ne olduğunu yeni öğrenmeye başladı , 2019 da bu çocuğun içinden yine bu sistem geçti , şimdi yine geçiyor , salmaz dedik leri yerde aşağı salarlar , kaldırmaz dedikleri yerde yukarı sürerler çünkü iki ihtimalin altını doldurucak haber onlarda hep, bu yüzden sistemle kavga etmek yerine , sistemin içindeki taşların hareketini takip etmek daha yararlı oluyor.
-
Fitch: Seçim yaklaşırken ek faiz indirimi riski var
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, yaklaşmakta olan seçimlere işaret ederek hükümetin yeni faiz indirimleri dikte edebileceğine işaret etti. Fitch ayrıca, Rusya'dan yeni askeri ekipman alımının ek ABD yaptırımlarına neden olabileceğini vurguladı.
-

Originally Posted by
cevdet _060
kredi kartlarını okutmamış iyiki.
adam demekki 1 sene boyunca patatez ekip kazandığının bereketinin olmadığını düşünmüş.
-
Bu millet aptaldı rahmetli Aziz Nesin demeyeli son 20 senede iyice aptallaştı..
-

Originally Posted by
cevdet _060
Bu millet aptaldı rahmetli Aziz Nesin demeyeli son 20 senede iyice aptallaştı..
Böyle konuşmak doğru değil. Geçen birilerini telefonla dolandırmışlar. Altınlarını çöpe koymasını vs vs söylemişler. Kadın telde dediklerini harfiyan yerine getirmiş. Aslında kanacak bir yapısı yok. Ama adamlar bir şekilde kandırıyorlar. İnşallah sizin başınıza gelmez.
Aslında viopta hergün yapılan iş bu. Bir şekilde bir yöne inandırmak, ikna etmek.
-
SPOT
-
cemal demirtas
@cemaldemirtas72
·
Sep 26
84 yaşındaki annemi ziyarete geldim didime. Çay bahçesinde sohbet ediyoruz. Annem döndü bana “oğlum döviZ alayım mı? diye sordu . Ben de dur anne #TL’de kal dedim. Annem sormaya başladıysa ya sonun başlangıcı ya da bilemediğimiz bir sihirli değnek değecek ve kabustan uyanacağız
-

Originally Posted by
Ex2000
Böyle konuşmak doğru değil. Geçen birilerini telefonla dolandırmışlar. Altınlarını çöpe koymasını vs vs söylemişler. Kadın telde dediklerini harfiyan yerine getirmiş. Aslında kanacak bir yapısı yok. Ama adamlar bir şekilde kandırıyorlar. İnşallah sizin başınıza gelmez.
Aslında viopta hergün yapılan iş bu. Bir şekilde bir yöne inandırmak, ikna etmek.
tarlayı yada patatezleri veya tohumları okutmak varken
neden parayı abi ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri