Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
Sayin Jas;
Daha cok okumayi tercih ediyorum.Yoksa bende cok uzun yillardir forumdayim.Uzun uzun yazilan yazilarin cokda fazla takip edilebilir oldugunu dusunmuyorum.4-5 sayfa ust uste arada hic baskasinin yazisi olmadan piyasa acikken buna nasil zaman bulunuyor onuda anlamis degilim.

Ama sonuna kadar emege saygili,kisinin ifade ozgurlugune duyarli ve tercihlere de saygili olmak durumundayiz

Ben okumuyorum boyle yazilari.Sagolsunlar Sayin Sindoma nin nokta atisi analizleri,Sayin Akcay in disiplinli piyasa takibi sayin lambertin gorusleri cok yol gosterici oluyor.

Sayin noscefari nin kendini piyada tanima seruvenini ilgiyle okuyorum.Sayin Metin in ayiligini ilgiyle takip ediyorum.Sayin paragozun tiken tiken borsamizi alkislamasini igreti ile izliyorum.Sayin Cautinary nin muhafazakar mutevazi yaklasiminida ilgiyle izliyorum.Sayin disrectus un muhalifligine hayranim.Sermayenin kopegi olmus guc sahiplerini kim assagilarsa onun yanindayim.

Yks sinav sonuclariyla yuksek puan muhabbeti donuyor ikide bir onu hic anlamiyorum.50 yasina gelmis adamlarin yks ile ne isi olur?Sinav sonuclari zekanin tek gostergesi midir?Neyse artik.
Sn dealer35,
Size yazdığım yazı sadece iki arkadaşın aynı kişi olmadıklarını belirtmek için bir yazı idi, şahsen olmasa da forumlardan uzun süre tanıdığım iki farklı arkadaş.
Hepsi bu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi