Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Perito Yazıyı Oku
    Gerekceniz nedir?
    Var kendime göre bir sistemim. Ben yön yukarı diyorum geçen sene araık ayında yaşananlar yine yaşanacak bence. Çok sağlam bir short algısı da var millette. Burdan bir ralli bütün dünyada babaların parasına para katacak.
    Tamamen acemi bir borsacıyım. Söyldiklerim fikir alışverişi içindir yatırım yaparsanız zarar edersiniz.

2. Tabi öğrendiğim en önemli şey stop koymadan işlem yapmam. %2 ile sınırlıdır beni zararım.
    Tamamen acemi bir borsacıyım. Söyldiklerim fikir alışverişi içindir yatırım yaparsanız zarar edersiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Var kendime göre bir sistemim. Ben yön yukarı diyorum geçen sene araık ayında yaşananlar yine yaşanacak bence. Çok sağlam bir short algısı da var millette. Burdan bir ralli bütün dünyada babaların parasına para katacak.
    Ben hala yön yukarı diyorum. Güzel bir ralli olacak bence.

4.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Ben hala yön yukarı diyorum. Güzel bir ralli olacak bence.
    Katalizör ne ralli için veya ralli dediğiniz 4-5bin puanlık hareket mi.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Katalizör ne ralli için veya ralli dediğiniz 4-5bin puanlık hareket mi.

Sayın bulut, bu ihlal için öngörünüz nedir?
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

6.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku

Sayın bulut, bu ihlal için öngörünüz nedir?
    Bu arada pozum aralık vade 1633 den %50 short, Ekim vade 1482 den %80 long. Dolar long pozumun hepsini bozmuş bulunmaktayım. Bende hemen olmasa da ralli bekleyenlerden oldum, ihlal boşuna yapılmadı olsa gerek...
    Son düzenleme : Bakışaçısı; 08-10-2021 saat: 09:40. Sebep: Düzeltme
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

7.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Bu arada pozum aralık vade 1633 den %50 short, Ekim vade 1482 den %80 long. Dolar long pozumun hepsini bozmuş bulunmaktayım. Bende hemen olmasa da ralli bekleyenlerden oldum, ihlal boşuna yapılmadı olsa gerek...
    Öncelik bol şans, makinalı sistemde istediğiniz ayı veya boğa tuzağını çok rahat kurabilirsiniz.
    son 2 gün bunu yaşadık , stoploss yaptırıp , gapli açılışla yukardan mal aldırdılar veya oyuna soktular ama bunu önümüzdeki hafta başlayacak bilanço hareketlerinden dolayı yaptılar bu bir katalizör
    ralli olayı ayrı öngörü yapabilmemiz için önümüzde olumlu veya beklenti olan birşeylerin temel analizin içine sokup graftaki pazıla koymamız gerekli işte benim grafta bilançodan sonraki o pazıl parçası eksik ,
    DOW un haftalık grafına bakın ortalamaların bozulduğunu göreceksiniz oradada hikaye aynı belirsizlik ve öngörüde bulunamamak ,
    piyasaya öngörü yapılacak hikaye gerekli bana göre.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Öncelik bol şans, makinalı sistemde istediğiniz ayı veya boğa tuzağını çok rahat kurabilirsiniz.
    son 2 gün bunu yaşadık , stoploss yaptırıp , gapli açılışla yukardan mal aldırdılar veya oyuna soktular ama bunu önümüzdeki hafta başlayacak bilanço hareketlerinden dolayı yaptılar bu bir katalizör
    ralli olayı ayrı öngörü yapabilmemiz için önümüzde olumlu veya beklenti olan birşeylerin temel analizin içine sokup graftaki pazıla koymamız gerekli işte benim grafta bilançodan sonraki o pazıl parçası eksik ,
    DOW un haftalık grafına bakın ortalamaların bozulduğunu göreceksiniz oradada hikaye aynı belirsizlik ve öngörüde bulunamamak ,
    piyasaya öngörü yapılacak hikaye gerekli bana göre.
    Teşekkür ederim yorumunuzu esirgemediğiniz için. Size de bol şans...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •