Ya aslýnda ben bu poliçeyi aniden kaza falan olur acil ameliyat gerekir devlete gitmeden istediðim hastane ve doktor seçebileyim diye yapmýþtým.Þimdiye kadar da bir kez kullandým.Bu ömür boyu yenilemeyi bilmiyordum ,baya bonus oldu.
Ya aslýnda ben bu poliçeyi aniden kaza falan olur acil ameliyat gerekir devlete gitmeden istediðim hastane ve doktor seçebileyim diye yapmýþtým.Þimdiye kadar da bir kez kullandým.Bu ömür boyu yenilemeyi bilmiyordum ,baya bonus oldu.
Extra ucret alamaz zaten bunun garantisini veriyorlar ve teminat daralmasida olmaz 54 yasinda policeniz de 20 sefer ayakta tedavi hakkiniz varsa 55 dede ayni sekilde olur ama dedigim gibi hastaliklari muaf tutar.
bu bir tek saglikta yok butun sigortalarda var 1 sene icerisinde 3 sefer arac ile kaza yapin hemen adresinize tek tarafli fes edildigi yazisi gelir
Butun sigorta sirketleri sozlesmeleri tek tarafli fesh edebilir.
...
Moruk daha evvel numarasýný bile yazmýþtým buraya ,eski sayfalarda duruyor.Poliçeyi ona yaptýr,yamuk yaparsa dediði dýþýnda bir þey çýkarsa söz ümüðüne beraber çökeriz.))))))))))
Moruk poliçe yaptýrmak için emekli olmak þart deðil ,tamamlayýcý sigorta çalýþanlar için de geçerli.
Tmm abi teþekkür gidecem yaptýrýcam ona Þimdilik zate eyi gidiyoz þükür Ama zamanla makine yýprancak o kesin
Bu dolar 9.04 e kendi halinde mi gitti,hükümet mi yol verdi,ve kaça kadar gider fikri olan var mý.Bugün topiðin reytingi düþük,yoksa olay bitti mi.
Aynen dediðin gibi oldu o iþ
Olay yabancý fabrikatör , kahve zinciri , bilmemne iþ kolu vs deki o adamlarýn
Maliyetlerini düþürme için
Sanayi sitelerinde fabrikalarý gez
Akýn akýn geliyorlar
Göçücek olsan niye gelsin
Yer Ýmleri