Originally Posted by
Maacit
her sabah kahvaltida 700-900 gr balik yerim 50 yildir boyle yanliz- 7 aydiir denizde balik yok balýk yiyemez oldum ben demrede yaþýyorum balýkçýlýk yaparak geçiniyorlum küçük bir teknem var pancar motorlu 4.5 metelik mazot ile çalýyor yalnýz mazota zam geldi dediler doðrumu bilmiyorum
ÝÝlk kez bugün markete gittim keçi peyniri 15 TL idi 100 olmuþ v allajhi düz peyni 10 TL idi koyun olaný r omuþ 40-60 TL zeytun keza 40 olmuþ eskiden keçilere veriliyordu alan almýyordu çið zeytiumn ( TL olmuþ 1 TL idi hüda devüladton falan mi oldu
Birde siteye üye olurken çok kazýk bir soru geldi 2 aaat araþtýrdým cevap için uzunca birlerin kýsaltmasý ne diye sordu viyop cevabý yazýnca üyelik hakký almýþ odum 9 dam aldýðým dolar 9.30 oldu 10,000 TL vardý 1000 dolar aldým 1000 TL yi de yedim kazanç 300 TL oldu balýk 30-50 arasý gidiyor türüne göre 1 aylýk balýk tutmama gerek kalmadý Aydýn 400-500 kazanç ediyorum mýrmýr Karagöz mercan çýkýyor para etmiyor bunlar lüfer levrek para ediyor oda hiç kalmadý
Macit abi çok haklýsýn.!!
TL þamar oðlaný oldu.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri